Bluehealing Massage en Fish Spa

Beschrijving:

Email to a friend


Beschrijving:

Blue healing is niet alleen een goed adres voor Chinese Massage, maar ook voor schoonheidsbehandelingen, acrylnagels en Fish Spa in een rustgevende en mooie ambiance.
De salon bevindt zich in het centrum van Alkmaar dichtbij de Waag en Kaasmarkt, u hoeft hier geen afspraak te maken, u kunt gewoon vrijblijvend binnenwandelen.
Voor zover bekend is Blue healing een van de eerste massagesalons die Fish Spa in hun pakket hebben, een unieke ervaring, waarbij kleine visjes dode huidcellen van uw voeten weg zuigen.
Er wordt gewerkt met de fish spa van Garrarufa Nederland, die gezien worden als kwalitatief de beste, om zo uw gezondheid en die van onze vissen te waarborgen.
Een fish spa ervaring kunt u al beleven vanaf 20 euro, ook aan te bevelen in combinatie met een Chinese voetmassage.

Behandelingen:
Chinese Massage
Guasha
Cupping
Voetmassage
Nagelverzorging
Fish Spa

No Tags

  

Listing ID: 108529dcddf51dce

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

chinese-massage-alkmaar

Chinese Massagesalon Azië

Nieuw geopend in Alkmaar aan het Scharlo: Chinese Massagesalon Azië. Uitstekende en vakkundige massages door vriendelijke en ervaren masseuses in een nette Chinese massagesalon. U kunt ...meer

november 20, 2016

Panda Chinese Massage Salon

Chinese Massage Salon Panda is gevestigd in Alkmaar vlakbij het centraal station. De salon is recent gemoderniseerd met 4 kamers en 1 tweepersoons kamer tevens ...meer

februari 12, 2017

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 stemmen, gemiddeld: 3,00 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!