Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Chinese Massagesalons hard aangepakt

Chinese massagesalons in Den haag zullen de komende tijd hard worden aangepakt, laat burgemeester van Aartsen in een brief weten.
Dit om wanpraktijken als uitbuiting, prostitutie en mensenhandel een halt toe te roepen.
Inmiddels zijn reeds vier massagesalons o.a. in de wijken Laakkwartier en Zeeheldenkwartier gecontroleerd.
Met behulp van de inmiddels bekende ‘spermalamp’ werden bij alle salons biologische sporen van vermoedelijk sperma aangetroffen.
Eén van de gecontroleerde zaken wordt gedwongen te sluiten, waarschijnlijk gaat dit om Beautysalon ‘Melin’.
Een speciaal opsporingsteam gaat in de komende tijd in samenwerking met Het Nederlands Forensisch Instituut álle beautysalons in Den Haag controleren, het is niet bekend of het hier uitsluitend om de Chinese massagesalons gaat.
Het aantonen dat hier seksuele handelingen worden verricht naast de massages was tot nu toe erg moeilijk, omdat zowel klanten als werkneemsters bijna nooit uit de school klappen over hun activiteiten.
Daarom gaan de experts van het NFI gewapend met een speciale (sperma)lamp, die ook wel wordt gebruikt om bloedsporen te traceren, alle ruimtes onderzoeken op spermasporen.
Wanneer zou blijken dat deze spermasporen afkomstig zijn van meerdere mannen is dat voor de gemeente een aanwijzing dat er sprake zou kunnen zijn van illegale prostitutie, waaronder volgens de wet óók een z.g. ‘happy end’ valt.
In dat geval wordt de massage of beautysalon zonder pardon voor zes maanden gesloten.
Eerder liet burgemeester van Aartsen in een brief aan de gemeenteraad weten dat hij weinig kon doen tegen de vestiging van nieuwe Chinese massagesalons in Den Haag.

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

3 Reacties op “Chinese Massagesalons hard aangepakt”

 1. Ik ben naast sportmasseur ook gespecialiseerd in de Oosterse massage. Op de vraag of ik erotische massages geef moet ik het antwoord altijd schuldig blijven. Waar de een opgewonden van raakt blijft de ander stoïcijns. Happy endings en sex passen niet in het oosterse denken. Het masseren van intieme delen hebben tot doel de energie stroom door het lichaam te stimuleren. Bij een goede behandeling leidt dat tot een gevoel van euforie en geeft het extra kracht. Helaas bestaat hierover veel misverstand. Wordt er een salon geopend, dan ga ik er altijd heen voor een behandeling. Salons zijn altijd welkom voor advies en of het volgen van korte workshops. Controles van de overheid op spermasporen vind ik verwerpelijk. Samen zoeken naar grenzen in de massage is veel zinvoller.

  I’m next to sport masseur also specializes in the oriental massage. On whether I should give erotic massages I always the answer. Where the remains of an excited touches the other stoic. Happy endings and sex do not fit in Eastern thought. Massaging the private parts are intended to stimulate energy flow through the body. In proper treatment leads to a sense of euphoria and gives it extra strength. Unfortunately there exists much misunderstanding. Open a shop, then I go there is always back for treatment. Salons are always welcome for advice and or following short workshops. The Government controls on semen stains I find objectionable. Together search for borders in the massage is much more meaningful.

  • Verhelderende bijdrage van Henk Lips. Ik kom tamelijk regelmatig bij de diverse Thaise en Chinese massagesalons het laatste jaar. Het zou kunnen zijn, begrijp ik, dat ik bepaalde handelingen verkeerd interpreteer? Zoals inderdaad massages in de liesstreek e.d. Ik zal in het vervolg niet meer zo snel mijn conclusie trekken maar even doorvragen wat de masseuse bedoelt als ze wijzend op mijn kruis vraagt of het daar ook gemasseerd moet worden in kort en moeilijk verstaanbaar nederlands. Verder ben ik het eens met de conclusie op het einde van zijn bijdrage.

 2. De wallen in Amsterdam en de prostitutie straten in Den Haag zitten boordevol met Bulgaarse en Roemeense vrouwen.
  Als het over misstanden en mensenhandel gaat, dan moeten ze daar eens wat meer aandacht aan besteden.
  Maar dat is kennelijk te moeilijk.
  Het is simpeler en makkelijker om een Chinese massagesalon binnen te vallen met 20 man, waar een paar Chinese masseuses of studentes proberen wat bij te verdienen.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Als je van Chinese massages én de Chinese cultuur houdt...

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...