Massagesalon Go Go dichtgetimmerd

    Nieuws    november 20, 2012

Chinese Massage GoGo Amsterdam

Massagesalon Go Go aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam moet van  burgemeester Van der Laan   voor onbepaalde tijd  sluiten.
Dit naar aanleiding van een politieonderzoek na de recente invallen in diverse Chinese massagesalons in Amsterdam.
In de massagesalon werden 9 XTC pillen en een grote hoeveelheid contant geld aangetroffen.
Massagesalon Go Go heeft eerder al 2 officiële waarschuwingen had gekregen, er waren aanwijzingen dat er erotische massages werden gegeven.
Het feit dat de werkneemsters in deze salon volgens de politie schaars gekleed waren versterkte dit vermoeden.
Tijdens de recente inval trof de politie d.m.v. de “spermalamp” sporen aan die zouden kunnen duiden op sperma.
Afgelopen Maandagmiddag is de salon dichtgetimmerd met houten platen.
Het is de eerste Chinese massagesalon, waar overigens ook Thaise massages werden gegeven, die als gevolg van de recente invallen en het daaruit voortvloeiende politie onderzoek van overheidswege is gesloten.
De sluiting is op grond van de wet openbare orde, vanwege de XTC pillen, die werden aangetroffen.
Illegale prostitutie of erotische massage kan moeilijk worden bewezen, zodat op die gronden de Chinese massagesalon niet kon worden gesloten.
Overigens hoeft dit nog niet het definitieve einde te betekenen van deze massagesalon, destijds kon de de Chinese massagsalon “Beautiful Life”  in De Haag na enkele dagen weer open.
De liefhebber van Chinese massages heeft echter nog keus genoeg in de buurt van de Bilderdijkstraat, zie kaartje Chinese Massagesalons in Amsterdam

massagesalon go go

No Tags

  

One Response to “Massagesalon Go Go dichtgetimmerd”

 1. Tja, als je al een paar waarschuwingen hebt ontvangen, zou je in deze tijd natuurlijk erg voorzichtig moeten zijn.
  Ik heb begrepen dat het om de wet openbare orde gaat, vanwege de vondst van xtc pillen, je vindt natuurlijk altijd wel een stok om een hond te slaan.
  Prostitutie of erotische massage is toch wat moeilijker te bewijzen, een aanwijzing, zoals spermasporen is nog geen bewijs.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

 • Chinese massage in China

  by on september 25, 2016 - 4 Comments

  De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor...Meer »

 • Chinese Massage op het strand

  by on maart 24, 2014 - 4 Comments

  In Nederland zijn ze nog niet zoveel te zien op de stranden: Chinese masseuses die je een Chinese massage, voetmassage of rugmassage aanbieden, terwijl je lekker op je buik relaxt in het zonnetje ligt te bakken. De laatste jaren verschijnen er echter op de toeristenstranden in Spanje, Griekenland, Italië en de Canarische eilanden steeds meer...Meer »

 • Massage uitsluitend op afspraak

  by on januari 29, 2014 - 1 Comments

  Het lijkt erop dat de maatregelen van burgemeester van Aartsen om de groei van het aantal Chinese massagesalons in Den Haag te beteugelen, effect sorteren. Maar zoals was te verwachten heeft het ook negatieve kanten. Inmiddels zijn er 8 Chinese massagesalons in de Hofstad tijdelijk of voor onbepaalde tijd gesloten, bovendien is er een gewijzigd...Meer »

 • Controles op massagesalons verscherpt

  by on december 15, 2013 - 1 Comments

  In Amsterdam West werden afgelopen Donderdag tijdens een controle bij twee massagesalons spermasporen aangetroffen. (bericht AT5.nl)Een Mobiel Forensisch Team van het NFI is bij dit soort onderzoeken behulpzaam en maakt daarbij gebruik van een forensische lichtbron, populair aangeduid als “spermalamp”.De aangetroffen spermasporen worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) nader onderzocht.Het is interessant hierbij om...Meer »

 • Chinese Massage, hoe werkt het (Deel 4)

  by on oktober 1, 2013 - 6 Comments

  Goed, de achterkant is gereed, tijd voor de voorkant van het lichaam en het bevel “omdlaaien” weerklinkt. De masseuse tovert ergens een kussentje tevoorschijn om het achterhoofd te ondersteunen en het badlaken wordt wederom zedig over het lichaam gedrapeerd, tenzij het erg warm is, dan wordt er volstaan met een kleine doek om de edele...Meer »

 • Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg

  by on augustus 13, 2013 - 0 Comments

  Onlangs (7 augustus) werd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht weer een nieuwe Chinese massagesalon geopend: Massagesalon ‘De Lotusbloem’ aan de Amsterdamsestraatweg 102.De Amsterdamsestraatweg, in de volksmond simpelweg ‘de Straatweg’ genoemd, bevindt zich in het noordwestelijke deel van Utrecht en zoals de naam al aan geeft, de oorspronkelijke verbindingsweg met Amsterdam.Deze lange en rechte straat loopt...Meer »

 • Chinese Massagesalons hard aangepakt

  by on juli 19, 2013 - 3 Comments

  Chinese massagesalons in Den haag zullen de komende tijd hard worden aangepakt, laat burgemeester van Aartsen in een brief weten. Dit om wanpraktijken als uitbuiting, prostitutie en mensenhandel een halt toe te roepen. Inmiddels zijn reeds vier massagesalons o.a. in de wijken Laakkwartier en Zeeheldenkwartier gecontroleerd. Met behulp van de inmiddels bekende ‘spermalamp’ werden bij...Meer »

 • Gele kaart voor Chinese Massagesalon

  by on juni 15, 2013 - 1 Comments

  Chinese massagesalon Feng Ka aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht heeft van burgemeester Wolfsen een officiële schriftelijke waarschuwing gekregen (de gele kaart!) De gemeente Utrecht wilde de massagesalon direct al voor een maand sluiten op straffe van een dwangsom. De eigenaar ging hier echter tegen in beroep. Volgens een discutabele reportage van enkele maanden geleden zouden...Meer »

 • Chinese massage, hoe werkt het ( Deel 1)

  by on mei 4, 2013 - 2 Comments

  Ok, je wilt ook wel eens een Chinese massage proberen, maar hoe gaat dat nu eigenlijk en waar moet je op letten of rekening mee houden. Deel I: Wees voorbereid! Voordat u een Chinese massagesalon binnen stapt moet u met een aantal praktische zaken rekening houden. 1. Zorg dat u over contant geld beschikt. Er...Meer »

 • Chinatown Den Haag

  by on maart 18, 2013 - 0 Comments

  Het Haagse Chinatown bevindt zich ongeveer tussen de Bierkade, Paviljoensgracht, Winkelcentrum Grote Marktstraat en het Spui, doorsneden door de Wagenstraat en de Veerkades. Pal in het centrum van Den Haag. In tegenstelling tot de meeste Chinese wijken in Europa, zoals b.v. Chinatown in Londen, is het Haagse Chinatown nog niet zo lang geleden ontstaan. Van...Meer »

Categorieën

Chinese massagetechnieken