Info

Algemene informatie over deze website

Chinese-Massage.net is een platform voor Chinese massage in Nederland, daarnaast wat info en adressen in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.
Onze website is bedoeld om alle mogelijke informatie te verschaffen over adressen, foto’s, nieuws, massagetechnieken en ervaringen gerelateerd aan Chinese massage.

De informatie is tot stand gekomen dankzij de medewerking van een aantal enthousiaste Chinese massage liefhebbers, die bekend zijn met deze branche.
De laatste jaren is het aantal Chinese massage salons, met de typische “OPEN” neon bordjes, in Nederland explosief toegenomen.

Vroeger beperkte het aantal salons (annex kapperszaken) zich hoofdzakelijk tot de Chinese wijken in Amsterdam rond de Nieuwmarkt en in Den Haag rond de Wagenstraat, maar tegenwoordig heeft het winkelende publiek de weldadige voetmassage ontdekt en is het zelfs geïnteresseerd in een lichaamsmassage van een uur of langer.

De dikwijls negatieve berichtgeving in de media over deze salons (prostitutie en mensenhandel) en de verscherpte controle’s van de overheid hebben de bekendheid bij het grote publiek alleen maar versterkt.
De salonnetjes duiken als paddestoelen uit de grond op, niet alleen rond de grote winkelcentra maar ook in leegstaande pandjes in de oudere winkelstraten.
De meeste van de Chinese massagesalons bevinden zich in Amsterdam, tegenwoordig verspreid over de hele stad, maar ook in Den Haag is het aantal salons sedert enkele jaren belangrijk toegenomen.

Een Chinese massage of alleen al een massage van de voeten is ontspannend, steeds meer mensen weten de weg naar een Chinese massagesalon te vinden.
Op deze website een zo compleet mogelijk overzicht van adressen en informatie.

De adressen op deze website zijn in het algemeen bedrijfjes of zelfstandigen, die gevestigd zijn in een bedrijfspand, de meeste van deze salons adverteren regelmatig in dagbladen of op internet. Chinese massages die vanuit een woonhuis, een praktijk aan huis of als onderdeel van een fysiotherapeutische instelling worden aangeboden, zijn niet in onze adressenlijst opgenomen, waar mogelijk wordt in de rubriek overig wel naar de links van hun websites of contactmogelijkheden verwezen.

Op deze manier hopen wij een zo duidelijk mogelijk overzicht te geven.

REACTIES EN REVIEWS
Het is mogelijk om  reacties c.q ervaringen te plaatsen bij de verschillende adressen,nieuwsitems of andere berichten, erotisch getinte reacties of  reacties die dat insinueren zijn echter niet toegestaan en zullen zonder meer worden verwijderd. Om misbruik en spam te voorkomen worden álle ingezonden reacties en reviews eerst gemodereerd alvorens te worden toegelaten. Afhankelijk van het tijdstip van inzending kan het soms even duren voordat een reactie wordt geplaatst.

STERWAARDERINGEN
U kunt aan een vermelding ook een waardering toevoegen door een sterren kwalificatie (maximaal 5) bovenin het reactieformulier.
U  kunt slechts éénmaal stemmen.
Het aantal sterren dat bij een adres/vermelding wordt vertoond is het gemiddelde van het aantal toegekende sterren.
Dus een salon heeft pas 5 sterren als álle stemmers 5 sterren hebben gegeven.

Mocht u aanvullingen of correcties willen aangeven, dan stellen wij dat zeer op prijs, hiervoor kunt u per email contact met ons opnemen.

Bent u eigenaar van een massage salon en wilt u meer klanten? Bekijk dan de mogelijkheden hier om u aan te melden >