Chinese Massage in Nederland

De laatste jaren is het aantal Chinese massage salons, met de typische “OPEN” neon bordjes, in Nederland explosief toegenomen.
Vroeger beperkte het aantal salons (annex kapperszaken) zich hoofdzakelijk tot de Chinese wijken in Amsterdam rond de Nieuwmarkt en in Den Haag rond de Wagenstraat, maar tegenwoordig heeft het winkelende publiek de weldadige voetmassage ontdekt en is het zelfs geïnteresseerd in een lichaamsmassage van een uur of langer.
De dikwijls negatieve berichtgeving in de media over deze salons (prostitutie en mensenhandel) en de verscherpte controle’s van de overheid hebben de bekendheid bij het grote publiek alleen maar versterkt.
De salonnetjes duiken als paddestoelen uit de grond op, niet alleen rond de grote winkelcentra maar ook in leegstaande pandjes in de oudere winkelstraten.
De meeste van de Chinese massagesalons bevinden zich in Amsterdam, tegenwoordig verspreid over de hele stad, maar ook in Den Haag is het aantal salons sedert enkele jaren belangrijk toegenomen.
Een Chinese massage of alleen al een massage van de voeten is ontspannend, steeds meer mensen weten de weg naar een Chinese massagesalon te vinden.
Op deze website een zo compleet mogelijk overzicht van adressen en informatie.
Nu ook online het overzicht van Thaise Massage salons en adressen in Nederland, België en de grensstreek in Duitsland.
Voor aanvullingen of  informatie kunt u contact op nemen via de info-pagina