Massagesalon logo laten ontwerpen

Natuurlijk vindt u zelf dat uw massagesalon zeer de moeite waard is. Wellicht vindt u wel dat uw salon de mooiste van het land is. U heeft dan ook alles prima voor elkaar en legt de gast compleet in de watten. Weet wel dat hoe mooi uw zaak ook is, mensen wel moeten weten wat u te bieden heeft en wat uw massagesalon dan zo mooi, goed en uniek maakt. Dat deed u al door voor een vermelding te kiezen op Chinese-massage.net. U kunt echter de herkenbaarheid van uw zaak verder vergroten door voor een logo te kiezen en ook op dat vlak kunnen wij u volledig ontzorgen.

Wij helpen uw massagesalon succesvoller worden! Bij ons kunt u terecht voor het maken van een logo, website, drukwerk en signing. Ook kunt u met uw salon jaarlijks 750.000 geïnteresseerde klanten bereiken door uw salon te promoten.

Voorbeeld van een logo voor een fictieve thaise massagesalon:

Onze ervaren ontwerper: “Dit logo staat in balans, hetzelfde wat een massagesalon
ook wil bereiken, een klant die lijf en geest in balans heeft.
De ingekaderde, vierkante vorm straalt kracht en vertrouwen
uit. Terwijl het bloem-element (mandala) de link naar de natuur
laat zien, het gebruik van natuurlijk producten. Beide lettertype versterken elkaar. De vriendelijke, handgeschreven bedrijfsnaam in combinatie met een font welke de oorsprong van Thailand laat zien.”

De toegevoegde waarde van een logo

Een logo? Waarom zou u een logo laten ontwerpen? Voegt dat iets toe dan? Het antwoord op die vraag is een volmondig ja. Het creëren van een geheel eigen merkidentiteit is zeker van extra waarde voor uw massagesalon. Zie het zo: niet iedereen is een vreemde taal machtig, maar een logo verbinden we wel allemaal aan een bepaald product of een bepaalde zaak. Denk alleen maar aan de grote gele M. Iedereen die de letter ziet, loopt het water in de mond. Het zou mooi zijn als u ook zoiets zou kunnen creëren met uw eigen logo. Wij helpen u daar heel graag bij. Sterker, we begeleiden het gehele proces van A tot Z en zorgen uiteraard dat de prijs die u betaalt voor een logo betaalbaar blijft.

Zo maak je een goede eerste indruk

Met een goed en sprekend logo maak je een goede eerste indruk. En een eerste indruk is samen met de kwaliteit van uw diensten belangrijk om impact op de lange termijn te hebben bij uw klanten. Uiteraard hebben we het dan wel over een mooi, elegant, sierlijk en opvallend logo, een beeldmerk dat past bij het karakter van uw bedrijf. Een goed logo drukt op perfecte wijze de bedrijfscultuur uit.

De concurrentie slaapt nooit

Zoals u weet slaapt de concurrentie nooit. U moet elke dag hard werken om de zaak draaiende te houden en er zijn gewoon veel massagesalons de ook prima massages aanbieden. En dus is het zaak om op te vallen. Om het verschil te maken. Met een logo kunt u zich prima onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Bovendien zullen klanten uw logo gaan herkennen tussen die van andere massagesalons en zullen zij altijd kiezen voor een bedrijf met logo als ze de keuze hebben uit salons met en zonder logo. Mits u uiteraard een sprekend logo laat ontwikkelen.

Meer geloofwaardigheid

Het is bewezen dat producten en diensten met logo meer geloofwaardigheid hebben bij de kant, of dat nou terecht is of niet. Ga maar bij jezelf na. Heb jij schoenen aan met daarop het logo van Nike, dan ga je er blindelings van uit dat het goede schoenen zijn. Met speciale dank dus aan het logo. Draagt u namelijk dezelfde schoenen zonder logo, dan weet u niet meteen zeker of de schoenen wel zo goed zijn. Zoveel verschil kan een logo maken.

Pure merkherkenning voor uw salon

Belangrijk: met een logo trek je sneller nieuwe klanten aan. Het is bewezen dat mensen eerder winkelen bij webshops met een logo. Bij massagesalons is dat niet anders. Ze zullen online eerder op uw website klikken als ze een logo zien. Een logo is niets meer of minder dan pure merkherkenning, klanten herinneren zich uw logo als ze behoefte hebben aan een massage. Met een goed logo draagt u bovendien een duidelijke boodschap uit. Bekend voorbeeld hiervan is het logo van de Mercedes, u weet wel, de driepuntige ster. De drie punten verwijzen in het geval van de auto naar de aanwezigheid op zowel land, ter zee en in de lucht.

De boodschap moet helder zijn

Het gaat om het kiezen voor het juiste logo, een logo dat op geen enkele wijze verkeerd uit te leggen is of op verschillende manieren uitgelegd kan worden. Het gaat ook bij een logo om duidelijkheid. Uiteraard gaat het ook om een uniek logo, een logo dat de boodschap helder brengt zonder daar veel woorden voor nodig te hebben. Bovendien moet een logo vooral duurzaam zijn. Het moet jarenlang uw zo herkenbare beeldmerk zijn dat u nieuwe klanten en een grote mate van bekendheid oplevert.

Geïnteresseerd? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.