Massagesalon drukwerk

Wij weten hoe mooi uw massagesalon is. Uw vaste klanten weten dat ook. Nu is het zaak om zoveel mogelijk andere mensen te overtuigen dat een bezoek aan uw salon toch echt de moeite waard is. Naast het laten bouwen van een website en het laten ontwerpen van een herkenbaar logo is het verstandig om voor drukwerk te kiezen. Wij ondersteunen u graag en helpen u verder met briefpapier en enveloppen, folders en flyers, stempelkaarten, cadeaubonnen en posters.

massagesalon folder ontwerpen en drukken: we regelen alles voor u!
Mooie folder van uw massagesalon: van ontwerp tot drukken: wij regelen alles!

Wij helpen uw massagesalon succesvoller worden! Bij ons kunt u terecht voor het maken van een logo, website, drukwerk en signing. Ook kunt u met uw salon jaarlijks 750.000 geïnteresseerde klanten bereiken door uw salon te promoten.

Drukwerk biedt juist heel veel voordelen voor massagesalons

U zou wellicht de neiging hebben te denken dat door de digitale media het drukwerk er niet meer toe doet. Niets is echter minder waar, want drukwerk biedt u juist heel veel voordelen, zeker ook ten opzichte van de snelle, digitale media. Drukwerk biedt herkenbaarheid en de leesbaarheid is groter. Bovendien is drukwerk tastbaar, iets dat bij de digitale media toch anders ligt. Die media is vluchtiger en de informatie blijft gevoelsmatig minder lang hangen.

Zo straalt u betrouwbaarheid uit

massagesalon stempelkaart voor meer terugkerende klanten
Met een stempelkaart kunt u meer vaste klanten krijgen en ze belonen met korting

Kiest u voor drukwerk, dan is de kwaliteit van de inhoud vaak hoger dan dat u van de online media gewend bent. Drukwerk straalt hoe dan ook vertrouwen uit. U wilt met uw massagesalon juist die betrouwbaarheid uitstralen. Juist dan is werken met drukwerk in de vorm van onder meer folders en flyers en posters een regelrecht aanrader. En bovendien; als u werkt met fraai drukwerk, dan zal dit het goede gevoel dat iemand bij uw massagesalon heeft alleen maar doen toenemen.

Kies voor bijzonder papier of een speciale druktechniek

Drukwerk is bovendien veel minder vluchtig dan online informatie. Drukwerk neem je gewoon overal mee naar toe. Internetverbinding? Dat is met drukwerk dus helemaal niet nodig, terwijl dit bij online media een must is. Bovendien kunt u het drukwerk zo mooi maken als u zelf wilt. U kunt uw drukwerk net dat beetje extra geven door te werken met een stevigere papiersoort bijvoorbeeld, of te kiezen voor een speciale druktechniek. Uw drukwerk zal zo nog beter opvallen en dat is uiteraard precies de bedoeling. Bovendien is juist nu de tijd rijp om voor drukwerk te kiezen. Juist nu steeds meer mensen de overstap maken naar digitale media, val je met goed drukwerk namelijk extra op.

Zo wordt de kans op nieuwe klanten voor uw salon een stuk groter

Met een flyer voor uw massagesalon krijgt u meer nieuwe klanten

Wist u dat u door te werken met drukwerk een beter bereik heeft wat betreft de potentiele doelgroep? Online wordt u alleen gevonden door de mensen die echt naar massagesalons op zoek zijn. Met drukwerk worden heel veel meer mensen geconfronteerd, zonder dat ze zoeken. U bereikt met drukwerk dus meer mensen, hetgeen de kans op nieuwe klanten gewoon een stuk groter maakt. Daarnaast is het gewoon prachtig dat u op bijvoorbeeld een poster uw gehele huisstijl in een keer aan het grote publiek kunt presenteren. Heel groot voordeel is bovendien de snelheid waarmee gewerkt kan worden. Als u uw drukwerk in onze handen legt, dan merkt u dat er heel snel geleverd kan worden. De ultramoderne machines kunnen snel en grote hoeveelheden aan.


U geeft iets tastbaars weg

Drukwerk heeft een langere levensduur en uiteraard legt u uw drukwerk op verschillende plaatsen in uw salon. U bewaart uiteraard een aantal exemplaren van posters, flyers en folders voor later en maakt meteen een verpletterende eerste indruk als u iemand meteen iets tastbaars kunt geven; een poster, flyer of folder bijvoorbeeld. Nieuwe klanten biedt u meteen een cadeaubon aan met korting voor een volgende bezoek. Dit is altijd leuker dan wanneer men online een code in moet vullen.

Massagesalon visitekaartjes voor meer terugkerende klanten

Drukwerk straalt vertrouwen uit

Door met drukwerk te werken, straalt u vertrouwen uit. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat mensen de informatie op papier veel beter begrijpen en langer onthouden. Reden voldoende dus om voor drukwerk te kiezen.

Als u geïnteresseerd bent, vul dan het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.