Chinese massage in China

    Nieuws    september 25, 2016

De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor…Meer »

Chinese Massage in Antwerpen

    Nieuws    juni 24, 2016

Chinees-Gezondheidsmassage-Antwerpen

Vroeger was het aanbod van  Chinese Massage salons  in de stad Antwerpen  zeer beperkt. De laatste jaren is hier verandering in gekomen. Het aantal Oosterse massagesalons waar je terecht kunt voor een Chinese Massage of Voetmassage is drastisch toegenomen. Vooral in het centrum van Antwerpen bij het Centraal station schieten de Chinese Massagesalons als paddestoelen…Meer »

Chinese Massage in Duitsland

    Nieuws    april 28, 2016

Chinese Massagesalons zoals wij die kennen in Nederland zijn in Duitsland nog zeer dun gezaaid in vergelijking met de Chinese massagesalons en praktijken in Nederland. Het zal er ongetwijfeld mee te maken hebben dat de Chinees hier in Nederland beter is geïntegreerd dan bij onze oosterburen. In de tijd dat b.v. de Chinese restaurants hier…Meer »

Einde Chinese massagesalons in Den Haag?

    Nieuws    juli 11, 2015

Het aantal Chinese massagesalons in Den Haag en omgeving is de afgelopen jaren meer dan gehalveerd en nog steeds worden er massagesalons gedwongen te sluiten. Te verwachten valt dat er uiteindelijk amper 10 overblijven van de oorspronkelijke 40. Dit is niet te wijten aan de verminderde belangstelling voor Chinese massages, maar aan het ‘zero tolerance’…Meer »

Massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg gesloten

    Nieuws    april 22, 2015

Twee Chinese massagesalons aan de Amsterdamse straatweg moeten per direct de deuren sluiten. Dit heeft burgemeester Jan van Zanen besloten, nadat er geconstateerd is dat er in de massagesalons illegale prostitutie werd bedreven. De feiten zijn aan het licht gekomen na onderzoek waarbij onder andere gebruik is gemaakt van het Nederlands forensisch instituut (NFI). Medewerkers…Meer »

Witwaspraktijken in Chinese Massagesalons?

    Nieuws    april 16, 2015

Ook in België is men niet altijd blij met de groei van het aantal Chinese Massagesalons, men verdenkt de uitbaters van deze salons o.a. van witwaspraktijken. Er loopt op dit moment een gerechtelijk onderzoek naar verschillende Chinese massagesalons die de afgelopen tijd hun deuren openden, met name in de buurt van de Brusselse Grote Markt….Meer »

Massage-maps.nl verhuisd

    Nieuws    januari 30, 2015

  Massage-maps.nl, de website met de (google)overzichtskaartjes van Thaise en Chinese massagesalons in Nederland is verhuisd naar: http://www.massage-maps.com. De website wordt bovendien in een ander thema/design weergegeven, gebruiksvriendelijker en geschikt voor vrijwel alle weergaves, op mobiel, tablet en desktop. Ook de daarbij behorende Googlekaarten (googlemaps) zijn op een andere manier weergegeven. In de oude versie…Meer »

Gemeente Rijswijk gaat massagesalons aanpakken.

    Nieuws    november 22, 2014

Net zoals in Den Haag wil nu ook de gemeente Rijswijk de toename van het aantal (Chinese) massagesalons gaan aanpakken. Burgemeester Bezuijen overlegt momenteel met de gemeente Den Haag over de manier van aanpak. Volgens een voorlichter van de gemeente Rijswijk zijn er voorbeelden van mensenhandel en uitbuiting in deze branche. Ook in Rijswijk zijn massagesalons…Meer »

Perdiep Ramesar

    Nieuws    november 17, 2014

Uiteindelijk is Perdiep Ramesar dan toch nog door de mand gevallen en op straat gezet door “Trouw”. Perdiep Ramesar schreef sinds 2007 verschillende artikelen over Chinese massagesalons in Den Haag, met wervende kopteksten als: “Seks onder het mom van massage” en “Illegale prostitutie”. Zulke berichten gingen er bij het publiek in als zoete koek De…Meer »

Chinese Massagesalon in Utrecht moet sluiten

    Nieuws    oktober 3, 2014

Chinese massagesalon Yang Yang aan de Amsterdamsestraatweg 72 is met onmiddellijke ingang gesloten. Dit op last van Burgemeester Jan van Zanen. Deze salon was sinds begin dit jaar geopend en bood naast diverse Chinese massages ook beautybehandelingen en pedicurebehandelingen aan. In deze salon werd volgens de gemeentelijke voorlichtingsdienst illegale prostitutie bedreven. De feiten zijn aan het…Meer »

Page 1 of 61 2 3 6

Categorieën

Chinese massagetechnieken