Anders dan anders: voel je beter door een chinese massage bij Massage City Points

    Nieuws    maart 19, 2021

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een zeer toegewijd en energiek persoon. Door haar traditionele Chinese- en Westerse opleiding, ervaring en empathisch vermogen is zij al jaren in staat het beste in de persoon weer boven te halen na één of meerdere persoonsgerichte behandelingen. Als partner is het prachtig om te zien…Meer »

Chinese massagesalons weer open: denk aan deze corona regels

    Nieuws    februari 24, 2021

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan. De Chinese massagesalons mogen dus ook weer op 3 maart open nadat ze gesloten waren door de corona crisis. Corona regels bezoek Chinese massagesalon Denk aan de volgende corona regels als je een massagesalon bezoekt: Maak van tevoren een afspraak via telefoon of website. Via…Meer »

Hier kan je terecht voor een heerlijke Chinese Massage in Maastricht

    Nieuws, Ervaringen, Tips    augustus 31, 2020

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen Massage en Pedicure is een aanvulling voor Maastricht en omgeving. Hoewel nieuw in Maastricht weten ondertussen al heel veel mensen de weg naar de St. Annalaan 1A in Maastricht te vinden. En dat is niet zomaar. Dat heeft alles te maken met een breed aanbod…Meer »

Chinese massage in China

    Nieuws    september 25, 2016

De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor…Meer »

Chinese Massage in Antwerpen

    Nieuws    juni 24, 2016

Chinees-Gezondheidsmassage-Antwerpen

Vroeger was het aanbod van  Chinese Massage salons  in de stad Antwerpen  zeer beperkt. De laatste jaren is hier verandering in gekomen. Het aantal Oosterse massagesalons waar je terecht kunt voor een Chinese Massage of Voetmassage is drastisch toegenomen. Vooral in het centrum van Antwerpen bij het Centraal station schieten de Chinese Massagesalons als paddestoelen…Meer »

Chinese Massage in Duitsland

    Nieuws    april 28, 2016

Chinese Massagesalons zoals wij die kennen in Nederland zijn in Duitsland nog zeer dun gezaaid in vergelijking met de Chinese massagesalons en praktijken in Nederland. Het zal er ongetwijfeld mee te maken hebben dat de Chinees hier in Nederland beter is geïntegreerd dan bij onze oosterburen. In de tijd dat b.v. de Chinese restaurants hier…Meer »

Einde Chinese massagesalons in Den Haag?

    Nieuws    juli 11, 2015

Het aantal Chinese massagesalons in Den Haag en omgeving is de afgelopen jaren meer dan gehalveerd en nog steeds worden er massagesalons gedwongen te sluiten. Te verwachten valt dat er uiteindelijk amper 10 overblijven van de oorspronkelijke 40. Dit is niet te wijten aan de verminderde belangstelling voor Chinese massages, maar aan het ‘zero tolerance’…Meer »

Massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg gesloten

    Nieuws    april 22, 2015

Twee Chinese massagesalons aan de Amsterdamse straatweg moeten per direct de deuren sluiten. Dit heeft burgemeester Jan van Zanen besloten, nadat er geconstateerd is dat er in de massagesalons illegale prostitutie werd bedreven. De feiten zijn aan het licht gekomen na onderzoek waarbij onder andere gebruik is gemaakt van het Nederlands forensisch instituut (NFI). Medewerkers…Meer »

Witwaspraktijken in Chinese Massagesalons?

    Nieuws    april 16, 2015

Ook in België is men niet altijd blij met de groei van het aantal Chinese Massagesalons, men verdenkt de uitbaters van deze salons o.a. van witwaspraktijken. Er loopt op dit moment een gerechtelijk onderzoek naar verschillende Chinese massagesalons die de afgelopen tijd hun deuren openden, met name in de buurt van de Brusselse Grote Markt….Meer »

Massage-maps.nl verhuisd

    Nieuws    januari 30, 2015

  Massage-maps.nl, de website met de (google)overzichtskaartjes van Thaise en Chinese massagesalons in Nederland is verhuisd naar: http://www.massage-maps.com. De website wordt bovendien in een ander thema/design weergegeven, gebruiksvriendelijker en geschikt voor vrijwel alle weergaves, op mobiel, tablet en desktop. Ook de daarbij behorende Googlekaarten (googlemaps) zijn op een andere manier weergegeven. In de oude versie…Meer »

Page 1 of 61 2 3 6
 • Chinese massage in China

  by on september 25, 2016 - 4 Comments

  De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor...Meer »

 • Chinese Massage op het strand

  by on maart 24, 2014 - 4 Comments

  In Nederland zijn ze nog niet zoveel te zien op de stranden: Chinese masseuses die je een Chinese massage, voetmassage of rugmassage aanbieden, terwijl je lekker op je buik relaxt in het zonnetje ligt te bakken. De laatste jaren verschijnen er echter op de toeristenstranden in Spanje, Griekenland, Italië en de Canarische eilanden steeds meer...Meer »

 • Massage uitsluitend op afspraak

  by on januari 29, 2014 - 1 Comments

  Het lijkt erop dat de maatregelen van burgemeester van Aartsen om de groei van het aantal Chinese massagesalons in Den Haag te beteugelen, effect sorteren. Maar zoals was te verwachten heeft het ook negatieve kanten. Inmiddels zijn er 8 Chinese massagesalons in de Hofstad tijdelijk of voor onbepaalde tijd gesloten, bovendien is er een gewijzigd...Meer »

 • Controles op massagesalons verscherpt

  by on december 15, 2013 - 1 Comments

  In Amsterdam West werden afgelopen Donderdag tijdens een controle bij twee massagesalons spermasporen aangetroffen. (bericht AT5.nl)Een Mobiel Forensisch Team van het NFI is bij dit soort onderzoeken behulpzaam en maakt daarbij gebruik van een forensische lichtbron, populair aangeduid als “spermalamp”.De aangetroffen spermasporen worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) nader onderzocht.Het is interessant hierbij om...Meer »

 • Chinese Massage, hoe werkt het (Deel 4)

  by on oktober 1, 2013 - 6 Comments

  Goed, de achterkant is gereed, tijd voor de voorkant van het lichaam en het bevel “omdlaaien” weerklinkt. De masseuse tovert ergens een kussentje tevoorschijn om het achterhoofd te ondersteunen en het badlaken wordt wederom zedig over het lichaam gedrapeerd, tenzij het erg warm is, dan wordt er volstaan met een kleine doek om de edele...Meer »

 • Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg

  by on augustus 13, 2013 - 0 Comments

  Onlangs (7 augustus) werd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht weer een nieuwe Chinese massagesalon geopend: Massagesalon ‘De Lotusbloem’ aan de Amsterdamsestraatweg 102.De Amsterdamsestraatweg, in de volksmond simpelweg ‘de Straatweg’ genoemd, bevindt zich in het noordwestelijke deel van Utrecht en zoals de naam al aan geeft, de oorspronkelijke verbindingsweg met Amsterdam.Deze lange en rechte straat loopt...Meer »

 • Chinese Massagesalons hard aangepakt

  by on juli 19, 2013 - 3 Comments

  Chinese massagesalons in Den haag zullen de komende tijd hard worden aangepakt, laat burgemeester van Aartsen in een brief weten. Dit om wanpraktijken als uitbuiting, prostitutie en mensenhandel een halt toe te roepen. Inmiddels zijn reeds vier massagesalons o.a. in de wijken Laakkwartier en Zeeheldenkwartier gecontroleerd. Met behulp van de inmiddels bekende ‘spermalamp’ werden bij...Meer »

 • Gele kaart voor Chinese Massagesalon

  by on juni 15, 2013 - 1 Comments

  Chinese massagesalon Feng Ka aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht heeft van burgemeester Wolfsen een officiële schriftelijke waarschuwing gekregen (de gele kaart!) De gemeente Utrecht wilde de massagesalon direct al voor een maand sluiten op straffe van een dwangsom. De eigenaar ging hier echter tegen in beroep. Volgens een discutabele reportage van enkele maanden geleden zouden...Meer »

 • Chinese massage, hoe werkt het ( Deel 1)

  by on mei 4, 2013 - 2 Comments

  Ok, je wilt ook wel eens een Chinese massage proberen, maar hoe gaat dat nu eigenlijk en waar moet je op letten of rekening mee houden. Deel I: Wees voorbereid! Voordat u een Chinese massagesalon binnen stapt moet u met een aantal praktische zaken rekening houden. 1. Zorg dat u over contant geld beschikt. Er...Meer »

 • Chinatown Den Haag

  by on maart 18, 2013 - 0 Comments

  Het Haagse Chinatown bevindt zich ongeveer tussen de Bierkade, Paviljoensgracht, Winkelcentrum Grote Marktstraat en het Spui, doorsneden door de Wagenstraat en de Veerkades. Pal in het centrum van Den Haag. In tegenstelling tot de meeste Chinese wijken in Europa, zoals b.v. Chinatown in Londen, is het Haagse Chinatown nog niet zo lang geleden ontstaan. Van...Meer »

 • Met deze 5 tips verwen je lichaam en geest

  by on november 13, 2023 - 0 Comments

  In de drukte van het moderne leven vergeten we vaak om voldoende aandacht te besteden aan de gezondheid van ons lichaam en de rust van onze geest. Het is essentieel om af en toe wat tijd te nemen om jezelf te verwennen en te investeren in je welzijn. Hier zijn vijf tips om je lichaam...Meer »

Categorieën

Chinese massagetechnieken