Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Anothaispa & Health City

Openingstijden

maandag – zaterdag van 10.00 – 21.00 uur

Beschrijving:

Thaise Massagesalon aan de Rijswijkseweg in Den Haag met uitgebreide lichaamsverzorging en ontspanningsmogelijkheden.

Behandelingen:

Traditionele Thaise massage
Dit is een intensieve lichaamsmassage, alle spieren worden goed losgemaakt, waarbij de masseuses behalve hun handen ook hun knieëen en voeten gebruiken. Heilzaam voor mensen die kampen met uitgerekte of vastzittende spieren.

Aroma of olie therapie
Holistische therapie waarbij gebruik gemaakt worden van etherische oliën. Holistische massage richt zich met name op het evenwicht tussen  lichaam en geest.

Kruidenstempelmassage
De kruidenstempels zijn kleine linnen buideltjes, samengesteld uit speciale kruiden en bloesems, in de vorm van een soort stempel.
Deze warme (50 graden) buideltjes worden op het lichaam gezet, waardoor de kruiden diep intrekken in de onderliggende spierweefselen en daardoor de doorbloeding activeren.
Nog uren daarna zal uw lichaam ontspannen aanvoelen en natintelen.

Zweedse massage
Tijdens deze ontspanningsmassage worden zowel de rug, de schouders, het hoofd, en de benen gemasseerd. De behandeling werkt niet alleen ontspannend, maar men voelt zich na de massage vaak ook weer fit en energiek. Er wordt gebruik gemaakt van de effleurage techniek, waardoor de kracht van u spieren worden hersteld.

Sportmassage
Zeer speciale diepe massage, die is ontwikkeld voor het verlichten en voorkomen van sportblessures. Ook vermoeidheid in de spieren wordt hierbij sterk verminderd.

Voetmassage
Voetmassage, een eeuwenoude geneeskrachtige behandeling, gebaseerd op reflexologie, de reflexzones zijn verbonden met klieren, organen en andere delen van het lichaam.
Deze massage geeft, als voornaamste heilzame effect, een diepe ontspanning, de bloedtoevoer wordt naar alle organen gestimuleerd.
Vooraf een heet kruidenbad voor de voeten. Eventueel kunnen ook het hoofd, nek en schouders worden gemasseerd.

Hot Stone massage
Combinatie van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan naargelang de behoefte bestaan uit hete, warme of koude stenen.

Hand-spa/Feet-spa
Uw handen en voeten worden verwend met verschillende behandelingen, waarbij eerst uw handen en voeten goed worden verzorgd. Bij voet- en handspa worden eerst uw voeten schoongemaakt met een speciaal zout en kruidenbad, daarna worden uw voeten, handen en armen lekker gemasseerd door onze masseuses. Na de massage worden uw nagels goed verzorgd met nagelsbehandelingen. Als afsluiting worden uw handen en voeten bewerkt met onze handen en voeten creme.

Gezichtbehandeling en uiterlijk verzorging
Rimpelbehandelingen
Huidanalyse, reinigen, bodyscrub of peeling.

Pedicure en Manicure
De voeten en de handen zijn mooi schoon en alle nagels zijn verschoond en mooi gelakt met mooie kleuren.

Steam – Shower
Lekkere warme douche met warme stoom. Het ontspant uw lichaam en geeft rust in alle lichaamsdelen.

Sauna

Diverse Anothai arrangementen: zie website

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

Dit bedrijf is voortgezet door een nieuwe eigenaar onder de naam Sunli Beautysalon. Het is een kleinschalig bedrijf met 2 a 3 masseuses. Schone zaak met...meer

Nens Oosterse Massage in Zwaag (regio Hoorn) voor een heerlijke oosterse intuitieve ontspanningsmassage, met warme olie Verschillende mogelijkheden en combinaties zijn bespreekbaar Behandelingen zijn uitsluitend na...meer

14 Reacties op “Anothaispa & Health City”

 1. Afspraak gemaakt om 1430 daar aangekomen kon alleen om 1630 onbetrouwbaar

 2. Top massage op de zondag gehad ze zijn 7 dagen open tot 21.00 uur. Mooie schone kamers heerlijke bodyscrub massage gehad € 40 euro per uur. Kom hier vaker terug!

 3. Sportmassage genomen zeer tevreden mooie lieve dames met veel kracht in hun handen en elebogen. 35 euro ook meer dan 60 min bezig geweest dat zie je niet overal vervolgens gratis gebruik gemaakt van de sauna en daarna nog een heerlijke ontspannen douche. Raad deze massagesalon Anothai enorm aan!

 4. Lekkere olie massage leuke dames mooi bedrijf goedkoop 35 euro alleen kom zeker terug

 5. Via marktplaata deze zaak ontdekt aan de rijswijkseweg zitten er meerdere massagesalons. Betaalde elders voor sportmassage minimaal 60 euro.

  Bij Anothai geweest uur sportmassage genomen nou was heerlijk diepe sterke massage gehad helemaal top.

  Prijs 35 euro per uur en de zaak ziet er ook hygienisch uit.

  Dames vriendelijk en hebben verstand van masseren!

  Kom zeker hier terug!

 6. Aangeraden via kennis had last van een stijve rug. Zo een stevige massage gehad dag later voelde het al veel beter maand later weer geweest dit keer olie massage zo top prijs voor een uur is maar 35 euro bij veel andere zaken is dat veel duurder.

  De massagesalon ziet er trouwens ook top uit.

 7. Kwam hier gemiddeld eens in de 3 weken, altijd keurig en netjes behandeld. Van de week ineens de prijs verhoogd en de houding was dominant en niet te genieten van de dames (2 stuks). Sfeer werd er niet leuker op en ben dan ook maar weg gegaan…enige wat ik hoorde was “ja of nee? En nu zeggen!” Nu maar opzoek naar een andere salon helaas.

 8. Website staat 30min 20euro, ik wilde alleen even mijn nek en rug half uurtje doen. Bij aankomst kon dat niet (website klopt niet). Toch half uurtje gekregen, beetje half gemasseerd. Niks gekraakt en ik voelde dat ze geen zin had om te masseren. Jammer, want ik had anders vaker gekomen. Tip: pas het in ieder geval aan op jullie website.

 9. Mooie lieve dames..heerlijke olie massage waarvan je in slaap valt. Het is hier veel goedkoper dan bij andere zaken inderdaad maar 35 euro. Ze geven hier geen dubieuze massages. Zaak ziet er ook op en top uit

  • jeffrey en ook peter op anothai spa , natuurlijk is het fantastisch dat je voor dit bedrag een massage kan ondergaan , ben zelf ook iemand die hard moet werken en daarmee niet het meeste verdient , maar dergelijke bedragen zijn goed te doen. voor ongeveer hetzelfde bedrag kan je verder op de rijswijkseweg ook heel goed terecht bij o.a. bij malia= chinees/ thais , bij de chinese rozentuin en bij mansa spa , bij met name de laatste twee heb ik een fantastische massage ontvangen, dus als er even een keer een rij voor de deur staat bij anothai ook bij bovengenoemde kan je heel goed terecht . een massage fan .

 10. Anothai vind ik echt top qua thaise en sportmassages. Je betaalt 35 euro voor een vol uur en je kunt daarna nog genieten van een heerlijke douche. Mooie dames helaas geen extra handelingen maarja

 11. Roy Graaleter on oktober 30, 2012 @ 6:41 am

  Ben het eens met Postman. Anothai richt zich op regulier spa-publiek dat komt voor een serieuze massage. Maar het zit in een straat waarin allerlei salons zitten waar anderssoortige massages gegeven worden, en ze zijn erg goedkoop. Dit doet vermoeden dat het een dubieuze tent is. Dus de doelgroep komt er niet omdat ze het niet zullen vertrouwen. De groep die er wel komt, komt met andere verwachtingen. Minder handige marketing-benadering, dus.
  Maar als je op zoek bent naar een goedkope spa: van harte aanbevolen.

 12. De advertenties op diverse sites geven een verkeerde indruk van deze salon.
  Anothai beweert de goedkoopste salon van Nederland te zijn, dat zal ook wel als het om Thaise massages gaat.
  In feite is het een Welness Centre met Traditionele Thaise Massage en Voetverzorging.
  De salon is niet groot, maar bevat toch nog een sauna en douchemogelijkheden.
  Erotiek is hier geheel niet aan de orde, al doen de foto’s waarmee wordt geadverteerd anders vermoeden.

Geef een beoordeling

Rijswijkseweg 407 Den Haag 2516HK
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 stemmen, gemiddeld: 3,38 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Een jaar of tien geleden las ik op een forum...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...