Anders dan anders: voel je beter door een chinese massage bij Massage City Points

    Nieuws    maart 19, 2021

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een zeer toegewijd en energiek persoon. Door haar traditionele Chinese- en Westerse opleiding, ervaring en empathisch vermogen is zij al jaren in staat het beste in de persoon weer boven te halen na één of meerdere persoonsgerichte behandelingen.

Massage City Points Den Haag

Als partner is het prachtig om te zien dat je vrouw na een lange dag werken vrolijk thuiskomt, wanneer ze verteld dat haar cliënten zich weer stukken beter voelen na een bezoek aan onze salon, dit is wat wij doen met een geweldig team van professionals.

Elke dag spannen wij ons in om u te laten ontspannen, beter, rustiger en/of gezonder te laten voelen.

Wat wij ook zeggen is, je hoeft niet ziek te zijn om hier in ontspannen sfeer je te laten behandelen. Het is gewoon heel gezond je regelmatig te laten masseren, goed voor de afvoer van gifstoffen en het soepel houden van gewrichten. Is er meer aan de hand wat wij vaak al zien door onze tong/pols diagnose, dan adviseren wij naast Tuina (drukpuntenmassage) ook Acupunctuur of een combinatie van TCM behandelingen.

Voorkomen is nu éénmaal beter dan genezen vind Kylie.

Er zijn verschillende mogelijkheden, die je zelf makkelijk kunt aangeven via onze website, waaronder Acupunctuur en Tuina (massage) ook nog eens door de meeste verzekeraars vergoed wordt.

Er is ook een goede balans van professionals die met diversiteit aan kennis en kunde (internationaal team) zowel medische en/of ontspanningsbehandelingen kunnen uitvoeren.

Wij doen dit in twee goed ingerichte salons met een eigen karakter die passen in een multidisciplinair concept. U kunt ons vinden in Duinoord/Den Haag in de mooie winkelstraat Reinkenstraat en aan het Generaal Eisenhowerplein/Rijswijk gelegen direct naast het station, winkelcentrum en Casino waar u ook nog eens gratis een uur kunt parkeren

Wij zijn voor vragen altijd telefonisch of via onze e-mail bereikbaar voor advies en/of vrijblijvende informatie.

Tot Ziens bij Massage City Points

Paul (levenspartner / Eigenaar)

No Tags

  

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

 • Chinese massage in China

  by on september 25, 2016 - 4 Comments

  De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor...Meer »

 • Chinese Massage op het strand

  by on maart 24, 2014 - 4 Comments

  In Nederland zijn ze nog niet zoveel te zien op de stranden: Chinese masseuses die je een Chinese massage, voetmassage of rugmassage aanbieden, terwijl je lekker op je buik relaxt in het zonnetje ligt te bakken. De laatste jaren verschijnen er echter op de toeristenstranden in Spanje, Griekenland, Italië en de Canarische eilanden steeds meer...Meer »

 • Massage uitsluitend op afspraak

  by on januari 29, 2014 - 1 Comments

  Het lijkt erop dat de maatregelen van burgemeester van Aartsen om de groei van het aantal Chinese massagesalons in Den Haag te beteugelen, effect sorteren. Maar zoals was te verwachten heeft het ook negatieve kanten. Inmiddels zijn er 8 Chinese massagesalons in de Hofstad tijdelijk of voor onbepaalde tijd gesloten, bovendien is er een gewijzigd...Meer »

 • Controles op massagesalons verscherpt

  by on december 15, 2013 - 1 Comments

  In Amsterdam West werden afgelopen Donderdag tijdens een controle bij twee massagesalons spermasporen aangetroffen. (bericht AT5.nl)Een Mobiel Forensisch Team van het NFI is bij dit soort onderzoeken behulpzaam en maakt daarbij gebruik van een forensische lichtbron, populair aangeduid als “spermalamp”.De aangetroffen spermasporen worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) nader onderzocht.Het is interessant hierbij om...Meer »

 • Chinese Massage, hoe werkt het (Deel 4)

  by on oktober 1, 2013 - 6 Comments

  Goed, de achterkant is gereed, tijd voor de voorkant van het lichaam en het bevel “omdlaaien” weerklinkt. De masseuse tovert ergens een kussentje tevoorschijn om het achterhoofd te ondersteunen en het badlaken wordt wederom zedig over het lichaam gedrapeerd, tenzij het erg warm is, dan wordt er volstaan met een kleine doek om de edele...Meer »

 • Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg

  by on augustus 13, 2013 - 0 Comments

  Onlangs (7 augustus) werd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht weer een nieuwe Chinese massagesalon geopend: Massagesalon ‘De Lotusbloem’ aan de Amsterdamsestraatweg 102.De Amsterdamsestraatweg, in de volksmond simpelweg ‘de Straatweg’ genoemd, bevindt zich in het noordwestelijke deel van Utrecht en zoals de naam al aan geeft, de oorspronkelijke verbindingsweg met Amsterdam.Deze lange en rechte straat loopt...Meer »

 • Chinese Massagesalons hard aangepakt

  by on juli 19, 2013 - 3 Comments

  Chinese massagesalons in Den haag zullen de komende tijd hard worden aangepakt, laat burgemeester van Aartsen in een brief weten. Dit om wanpraktijken als uitbuiting, prostitutie en mensenhandel een halt toe te roepen. Inmiddels zijn reeds vier massagesalons o.a. in de wijken Laakkwartier en Zeeheldenkwartier gecontroleerd. Met behulp van de inmiddels bekende ‘spermalamp’ werden bij...Meer »

 • Gele kaart voor Chinese Massagesalon

  by on juni 15, 2013 - 1 Comments

  Chinese massagesalon Feng Ka aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht heeft van burgemeester Wolfsen een officiële schriftelijke waarschuwing gekregen (de gele kaart!) De gemeente Utrecht wilde de massagesalon direct al voor een maand sluiten op straffe van een dwangsom. De eigenaar ging hier echter tegen in beroep. Volgens een discutabele reportage van enkele maanden geleden zouden...Meer »

 • Chinese massage, hoe werkt het ( Deel 1)

  by on mei 4, 2013 - 2 Comments

  Ok, je wilt ook wel eens een Chinese massage proberen, maar hoe gaat dat nu eigenlijk en waar moet je op letten of rekening mee houden. Deel I: Wees voorbereid! Voordat u een Chinese massagesalon binnen stapt moet u met een aantal praktische zaken rekening houden. 1. Zorg dat u over contant geld beschikt. Er...Meer »

 • Chinatown Den Haag

  by on maart 18, 2013 - 0 Comments

  Het Haagse Chinatown bevindt zich ongeveer tussen de Bierkade, Paviljoensgracht, Winkelcentrum Grote Marktstraat en het Spui, doorsneden door de Wagenstraat en de Veerkades. Pal in het centrum van Den Haag. In tegenstelling tot de meeste Chinese wijken in Europa, zoals b.v. Chinatown in Londen, is het Haagse Chinatown nog niet zo lang geleden ontstaan. Van...Meer »

Categorieën

Chinese massagetechnieken

 • Balinese Massage
  De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die ....
 • Cupping Therapie
  Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als ....
 • Chinese Tuina Behandeling
  Tuina (Chinese manuele therapie of CMT) is een belangrijk onderdeel van de ....
 • Chinese Voetmassage
  Chinese voetmassage ook wel Chinflex genoemd is niet alleen verwennerij ....
 • Qigong Massage
  De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal ....