Asia Nails and Massage

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag tot en met zaterdag 10.30 - 18.00 uur
Donderdag 10.30 tot 21.00 uur


Beschrijving:

Nagelbehandelingen
Massage behandelingen
Traditional Chinese Massage
Body Massage
Voet massage


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland


Listing ID: 495507d736ca9518

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Phoenix Health & Wellness

Phoenix Health & Wellness

Bij Phoenix Health & Wellness aan de Stationstraat in Hilversum kunt u terecht voor diverse (Chinese) massages, maar ook voor cupping, pedicure en manicure. Dit ...meer

juli 17, 2016
Populair tao4

Tao Hua Garden Welness

Een mooi en keurig  ‘ welness centrum ‘  in Hilversum voor Chinese Lichaams Massages en voetmassages, met daarnaast een uitgebreid scala aan welness producten en ...meer

november 11, 2018

7 Reacties op “Asia Nails and Massage”

 1. Deze reviewpagina is ook nog eens onbetrouwbaar. Ik gaf 1 ster en ondertussen is hun aantal sterren omhoog gegaan, wat dus niet kan na mijn review.

 2. Ik ben bij Asia Nails Leeuwenstraat 52 in Hilversum geweest. De dame die mij hielp sprak geen Nederlands. Ze had zo slecht mijn gellak opgebracht dat ik er wat van had gezegd. Ze begreep mij niet. Ik vond dat de lak er niet netjes op zat, er zaten dikke druipers aan de zijkant. Ze begreep het niet en pakte een tang en knipte een stuk in mijn teen. Dat ging enorm bloeden.
  Ik riep au en probeerde haar hand weg te halen omdat ze nog steeds niet begreep dat ze mij enorm pijn deed.
  Toen vroeg ik haar collega erbij die iets meer Nederlands sprak. Zij heeft haar baas gebeld, die kreeg ik toen ook aan de telefoon. Deze dame wilde niet naar mij luisteren en kon alleen maar uitbrengen dat “een beetje bloed” er bij hoort.
  En dat ik gewoon moet betalen.
  Ik word niet snel kwaad, maar met mijn zere teen in mijn schoen en die klantonvriendelijke dames die niets deden om een oplossing te zoeken, wilde ik zonder te betalen de zaak uitlopen.
  Hierbij werd ik tegengehouden door een klant van buitenlandse afkomst. Ik heb haar rustig uitgelegd wat het probleem was en zelfs mijn teen laten zien.
  Maar ondertussen raakte ik bijna in paniek van die vrouw die haar lichaam tegen de deur had gedrukt om mij er niet uit te laten en die vreselijke Aziatische nageldames.
  Ik heb dus onder druk 15€ moeten betalen voor ze mij de winkel uit lieten gaan.
  Al met al een vreselijke ervaring. Niet alleen de slechte lak, de bloedende teen, de tangen die ook niet ontsmet worden. Van beroepsmatige hygiëne hebben ze nog nooit gehoord. Je zou er teenschimmel, infecties of zelfs HIV van kunnen krijgen.
  En vooral de dreigende houding van het personeel en die gemene klant die even zonder uitleg de deur voor mij barricadeerde.
  Ik kom hier nooit meer en zal iedereen adviseren dat ook niet te doen.

 3. Heeel ontevreden over de Solar nagels toen ik terug kwam na een paar dagen omdat mijn nagels slap waren kreeg ik een hele grote mond van het personeel. Ik heb al 6 jaar kunstnagels en ik heb er wel degelijk verstand van. Kwaliteit is zeer slecht en de service is niet beter. Daarom raad ik het niet aan om nagels bij deze salon te zetten! Weg gegooid geld!

 4. Vorige week een voetmassage geprobeerd bij deze salon.
  De masseuse kon de druk punten goed vinden.
  “Asia Nails And Massage” is voor voetmassage een goede salon.

 5. Vorige week hier voor een voetmassage geweest.
  Ik had een fijne NS wandeling gemaakt en dan is zo’n voetmassage een weldaad voor je voeten! Lekker dicht bij het station. Dus voortaan ga ik na een wandeling van de NS weer naar Asia Nails Massage !

 6. Gisteren een fantastische hoofd- voetmassage gehad.

 7. Een heerlijke hoofd- voetmassage gehad.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 stemmen, gemiddeld: 2,20 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!