China City Spa

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

10:00 tot 22:00 uur


Beschrijving:

Dicht bij het centrum van Zaandam is sinds 1 juni 2013 een groot Wellness centre geopend.
In deze sfeervolle en schone salon kunt u terecht voor traditionele Chinese en Thaise massage, professionele gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure.
Men beschikt hier over uitgebreide faciliteiten, zoals b.v. een mooie sauna en douchegelegenheid.
Massages en schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerd en deskundig personeel.
China City Spa biedt tevens een uitgebreide keuze uit de meest uiteenlopende spa en wellness arrangementen.
De openingstijden zijn van 10:00 tot 22:00 uur, maar om onnodig wachten te voorkomen is het beter vooraf een afspraak te maken.

Behandelingen:
Chinese massage
Thaise massage
Gezichtbehandelingen
Manicure
Pedicure
Diverse wellness arrangementen

No Tags

  

Listing ID: 3505207a651af419

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Beauty Centre Zaandam

Relax Massage, Nails & Beauty Centre Zaandam

Relax Massage, Nails & Beauty Centre Zaandam is gespecialiseerd in (Chinese) traditionele lichaamsmassages en voetmassages. Bovendien kunt u hier ook terecht voor pedicure, manicure en ...meer

september 24, 2018

20 Reacties op “China City Spa”

 1. Ivo en marijke on november 12, 2018 @ 7:39 pm

  Beste Jojo en Svava en de de nieuwe mannelijke masseur

  Jullie doen geweldig werk. 🙏🏻 Wij zijn vaste klant geworden en komen elke week. Wij knappen zienderogen op van jullie massages. Zeer professioneel en geschoold. Medische kennis van de zenuwbanen spieren en meridianen. Jullie pakken precies de plaatsen beet waar extra massage nodig is. Zeer goed! Tevreden klanten, dat zijn wij!!
  Tot volgende week ☺️🙋🏻

 2. Kwalitatief goede drukpuntmassage op rustige plek! Hartelijke ontvangst. En je kunt er heel flexibel terecht voor een afspraak. Thee of (warm) water na afloop.

 3. Dikbillen Brigadier on augustus 28, 2017 @ 5:00 pm

  Volgens mij kunnen jullie beter de masseuses op cursus sturen (zowel voor massage als voor Nederlandse taal) in plaats van hier nep recensies te plaatsen. Dit komt over als min-achting voor jullie klanten.

  • Dikbillen Brigadier.
   Als je binnenkomt, heb ik met je gepraat dat mijn werknemer niet in het Nederlands is, maar ze is een goede manier om te masseren. Je zei dat het goed is, waarom praat je nu?

   • Dikbillen Brigadier on augustus 29, 2017 @ 6:44 pm

    Beste Jojo,

    U bent bij user Mimicanh vergeten de naam aan te passen toen u op uw eigen reactie reageerde. Ook staan diverse reactie bol van dezelfde soort spelfouten die ook in uw reactie staan.

    Waarom u aanneemt dat ik in uw salon ben geweest is mij een raadsel. Wij hebben elkaar nog nooit gesproken. En deze nep recensies geven mij daar ook weinig aanleiding toe.

    U lijkt me vooral bedreven in het beperken van uw gezichtsverlies of reputatieschade. Misschien doet u het zelfs op verzoek van iemand. Allemaal begrijpelijk, maar zeker geen goede reclame voor uw salon.

    U doet er verstandig aan de recensies aan uw echte klanten over te laten want u zet uw bedrijf zelf redelijk voor schut hier, komt onbetrouwbaar over, en dat is niet goed voor uw klandizie.

    Het is geen China hier. En misverstand vanwege een taalbarrière is gauw vergeven als er beterschap blijkt in de toekomst. Maar neppe toestanden en ontkenning van problemen aangezien uw Nederlands nog steeds niet veel beter blijkt sinds uw eerste bericht, geeft het allemaal weinig hoop dat u het vertrouwen weet te winnen dat een bezoek aan uw salon de moeite waard is.

    Zelfs al mochten de masseuses goed kunnen masseren, wij kunnen er niet van op aan dat u eventuele klachten erkent en fatsoenlijk afhandelt. Uit al die nep recensies blijkt dat u alleen maar bezig bent met uw aanzien, in plaats van uw klanten. Bah.

 4. Goede berichten gehoord over de behandeling , hierin zeker niet teleurgesteld . Stevige sportmasage .

 5. Een rustige massage-spa-salon- gelegenheid. Schoon, vriendelijke service en een prima kwaliteits massage, vakkundig en ontspannend. Vele mogelijkheden op gebied van verzorging en verwenning voor hem en haar….

 6. Chinese massage is echt goed dat ze zijn professionele massage ze weten waarom de plaats waar de pijn van de pijn nadat ik druk geen pijn

 7. Ik Ben heel blij met china city spa in zadaam . Ik Ben daar vaak geweest . Massagers zijn erg goed . Zijn weten prices punt . Het is zo lekker rustig geweest. Medewerkers zijn heel aardig . Ik

 8. Leuke tent. Ben er vorig jaar geweest. Laatst weer geweest en tot mijn verbazing allemaal nieuwe gezichten. Weet iemand nog waar de vorige masseuses werken?

 9. Professionele, traditionele massage. 60 min massage. Zeer tevreden, ga 1-2x per maand.

 10. Ik had 60min gevraagd, Ik ben heel goed behandeld geweest..mijn blokades werden behandeld.. Ben zo ontspannen weggegaan.. Ik kom zeker weer terug. Ik heb die mevrouw een goeie fooi gegeven.. Afz. Een zeer tevreden klant.

 11. Ik heb een heerlijke massage gehad van 60 minuten en ga binnenkort zeker weer heen.

 12. Cityspa
  wij hadden besteld voor 60 min massage 38 euro voor mijn vrouw.
  Omdat we niet konden pinnen ben ik gaan pinnen en mijn vrouw een massage genomen.
  Toen ik kwam betalen gaf ik 50 euro om die 38 euro te betalen maar toen zei ze dat het 60 euro koste voor 90 min, ik zeg hoe kan dat nou heeft mijn vrouw dat gezegd? ja zei ze dus ik denk oké.
  ga ik mijn vrouw halen en ik vroeg haar of ze die 90 min genomen had maar zei zij nee hoor gewoon dat 60 min voor 38 euro. dus we zijn genaaid voor even 22 euro.
  Dit is echt niet goed ik ga hier werk van maken dus mensen kijk uit voor deze zaak.
  Cityspa
  Westzijde 94
  1506EH Zaandam
  Tel: 075 612 1463

  • Herkenbaar. De masseuses zijn erg goed en vriendelijk. Dat kan ik noet zeggen van de de dame die het ontvangst doet. Zeer slechte kennis van Nederlands taal, noch Engels. Lastig communiceren. Had voorafgaand duidelijk aangegeven een massage re willen van 30 minuten. Daar krijg ik een ja op, na de behandeling bleek ik ruim 45 minuten te zijn gemasseerd. Het werd een enorme onaangename discussie. Deze tent kan ik niet aanraden!

  • Meneer Anton ,
   Vandaag heb ik mijn winkel Websites gekeken . Ik heb uw gemeenschappelijk gelezen . Waarom uw heeft hier te slecht woorden geschreven ? Dat is niet mijn verkeerd . Mijn collega heeft 90 muntten massage aan uw vrouw gedaan dat weet uw vrouw . Jullie maakte eerst 60 muntten maar later uw vrouw Zeit nog 30 muntten massage doen daarom we hebben dat gedaan , maar u heeft zo boos geworden zonder vraag met uw vrouw . Uw heeft ook niet betalen voor massage die extra tijd . Alstublieft niet schrijft hier niet waar woorden . Als uw heeft geen genoeg geld dan hoeft u niet hier komen .

 13. Goede massage en goede tent. Wel een gebrek met het begrip in het Nederlands, maar wanneer je elkaar uiteindelijk begrijpt nooit problemen gehad. Zeker aan te raden.
  Is gewoon een kwestie van beetje begrip opbrengen als je echte traditionele massage wil.

 14. Slechte service ,dame spreekt geen Nederlands wat voor miscommunicatie zorgt. Wij belden uit Amsterdam, wilden zsm gemasseerd worden. Wij konden meyeen terecht. Toen we in Zaandam kwamen bleek dat we nog uur moesten wachten. Achteraf erg blij want we zijn naar silent massage gegaan op overtoom in Amsterdam. Top service & goede NL sprekende vrouw. Kan Zaandam nog wat van leren met personeel die zelf in de massage stoel zit op telefoon te niksen. Hier ga ik nooit meer heen. Bah!!

  • Lea&Yle, hi madman I am really sorry for it maybe you felt it not good to communication but I am alway trying to my best . Yes of course sometimes we can make mistakes or misunderstand because I am not Netherlander . So please be kind don’t make other people so bad when you felt not good . If you think Amsterdam is top massager than you can go there . But don’t write heer too much bad things . It mean you are selfish .

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (63 stemmen, gemiddeld: 3,32 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!