Estrella de BCN

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

Alle dagen van 9:30 - 22:30 uur


Beschrijving:

Estrella de BCN is een groot opgezette Chinese kapsalon waarvan de nadruk op massagebehandelingen ligt.  Chinese massages worden hier aangeboden vanaf € 26 per uur.
Het bedrijf bevindt zich aan de Ronda de Sant Pere (naast de Corte Ingles)
De salon is professioneel en comfortabel ingericht, biedt veel faciliteiten op het gebied van lichaamsverzorging en heeft ook een sauna.
Ruime en nette massageruimtes met een kast om uw kleding in op te bergen en een tafel met drankjes en versnaperingen, dat verwacht je niet altijd in een Chinese massagesalon.
Wanneer je je hebt uitgekleed voor de massage krijg je een badjas aangereikt en kan je iets verder in de gang eerst een douche nemen.
Zelfs een badborstel en schone handdoeken liggen al voor je klaar. Het doet allemaal zeer hygiënisch aan.
De Chinese massages worden hier verzorgd door vrij jonge Chinese masseuses, die allemaal hun eigen invulling hieraan geven, maar in het algemeen zijn de massages ontspannend en professioneel te noemen.
Indien gewenst kan na afloop van de massage wederom gebruik gemaakt worden van de douche, maar meestal is de masseuse ook bereid om met behulp van hete en vochtige doeken de (overigens spaarzame) olieresten te verwijderen.

Behandelingen:
Chinese Massage
Koreaanse Massage
Japanse Massage
Thaise Massage
Voet Massage
Pedicure


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland


No Tags

  

Listing ID: 62536e35f37a71f

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Chinese massage Barcelona

Bellesa Rosa Blau

Massagesalon voor Chinese Massage, Japanse Massage en Koreaanse Massage. Tevens schoonheidsbehandelingen zoals epileren en nagelverzorging.4 leuke en gastvrije Chinese masseuses staan hier garant voor ontspannende ...meer

januari 1, 2014
Chinese Massage Barcelona

Massage Center Feifan Kongjian

Een vrij nieuwe Chinese Massagesalon in het centrum van Barcelona aan de Rambla de Brasil vlakbij de boulevard Avenue Madrid. Er worden hier diverse Oosterse ...meer

januari 1, 2014

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!