Kuai Asian Massage

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

​Liefst op afspraak
Maa: 10:00 - 21:00
Din: 10:00 - 21:00
Woe: 10:00 - 21:00
Don: 10:00 - 21:00
Vrij: 10:00 - 21:00
Zat: 9:00 - 21:00
Zon: Alleen op afspraak.
Open op feestdagen.


Beschrijving:

Bij Kuai Asian Massage in Brugge worden de massages uitgevoerd in een aangepast kader door geschoolde massagetherapeutes.
De behandelingen vinden plaats in een aangenaam verwarmde ruimte met zachte en rustgevende sfeermuziek op de achtergrond.

Diverse massagebehandelingen mogelijk zoals:

Een Voet Massage (Reflexologie) waarbij de reflexpunten en de energiestromen van de voet worden gemasseerd.De eigen genezingskracht van het lichaam kan gestimuleerd worden door bewerking van deze reflexpunten. Stress en spanningen worden hierdoor ook verlicht, waardoor het immuunsysteem sterker wordt.

Chinese massage, waarbij gebruik gemaakt wordt van het manipuleren van de spieren, gewrichten en ledematen. Ook het hoofd, schouders, nek en gelaat worden niet vergeten.

Hot Stone Massage, deze behandeling duurt een uur. De “hot stones” bestaan uit zwarte basaltstenen die gevormd zijn uit hete lava en hebben door de eeuwen heen hun mooie en ronde vorm hebben gekregen.
De combinatie van massage en de warmte en druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën, maken deze ervaring uniek. Werkt hemels relaxerend en verkwikkend in op uw spieren, lichaam en geest.

Olie Massage, een relaxerende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme olie, etherische oliën zoals rozemarijn, lavendel, ylang-ylang… brengen u volledig tot rust.

Body Scrub Massage, een tropische verrassing waarbij het thema ‘zee’ centraal staat, een huidverwennende massage met peeling (lichaamsscrub) met zeezout. De microkristallen verwijderen de dode huidcellen en geven uw huid een zijdezacht gevoel.

De massagebehandelingen vinden plaats met neutrale massageolie of met warme etherische olie. De kleding moet dus uit. Voor de hygiëne en om uw kledij niet met de massage-olie te besmeuren krijgt u aangepast wegwerpondergoed. Bij een voetmassage hoeven enkel uw schoenen en sokken uit.
Na de massage krijgt u de tijd om rustig te ‘ontwaken’, eventueel een douche te nemen en je aan te kleden. De sessie wordt afgesloten met een glaasje water of een kopje thee.

 

No Tags

  

Listing ID: 74652a453f85fcba

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Sorry, er zijn geen andere gerelateerde advertenties in deze categorie op dit moment.

1 Reactie op “Kuai Asian Massage”

  1. Heel erg fijn adres, waar er veel zorg besteed wordt aan een goede massage. Kom ik graag terug.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (49 stemmen, gemiddeld: 3,33 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Ervaringen

Blog