Le Oriental Wellness Center

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

Maandag12.00 - 19.00
Dinsdag10.00 - 19.00
Woensdag10.00 - 19.00
Donderdag10.00 - 21.00
Vrijdag10.00 - 19.00
Zaterdag10.00 - 19.00
Zondag op afspraak van 12.00 tot 18.00


Beschrijving:

Le Oriental is een echt Wellness Center, waar men niet alleen terecht kan voor een Chinese lichaamsmassage, maar ook voor diverse wellness en schoonheidsbehandelingen in een Oosterse sfeer.
De salon wordt gedreven door 2 dames van Vietnamese afkomst en is zeer populair bij dames.
Een aanrader is hier de Spa Pedicure, een specialiteit van deze salon.Terwijl u achterover leunt in een professionele massagestoel, die uw hele lichaam masseert, worden uw voeten geweekt in een whirlpool. Daarna worden uw nagelriemen behandeld, de nagels geknipt en gevijld en de voeten gescrubd. Desgewenst worden uw teennagels mooi afgelakt.
Voor de dames die zich echt willen onderscheiden, kan een keuze worden gemaakt uit een ruim assortiment Aziatische nagelkunst (nailart)
Tegenwoordig zijn hier tevens Fish Spa behandelingen mogelijk, waarbij de voeten ontdaan worden van dode en droge huid door kleine visjes.

De lichaamsmassages worden uitgevoerd in een aparte massageruimte, waar 2 massagetafels beschikbaar zijn, onderling afgescheiden door gordijnen.
Thaise en Chinese massages worden aangeboden op de traditionele wijze, hierbij dient het ondergoed te worden aan gehouden.

Behandelingen

Spa Pedicure
Manicure
Nail Art
Massage
Fish Spa

Listing ID: 726507d5642a4ae1

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Populair Lavendel Beautysalon

Lavendel Beautysalon

Ieder mens is uniek. Daarom is geen enkele massage hetzelfde. Bij specifieke klachten wordt er extra aandacht besteed of wordt de massage aangepast. Maar natuurlijk ...meer

november 11, 2016
Populair Chinees gezondheidscentrum Feng

Chinese Massage Feng

Deze Chinese Massagesalon is verhuisd van Utrecht naar Zeist, Bergweg 29,  3701JJ. U kunt ook douchen. Parkeren voor de deur (na 18.00 uur gratis) Open: 7 dagen per ...meer

februari 3, 2016

2 Reacties op “Le Oriental Wellness Center”

  1. Op tijd aangekomen moest ik 35 minuten wachten omdat ze iemand zonder afspraak hadden aangenomen die twee min eerder was binnengekomen. Geen koffie, Thee of glimlach. Na een discussie waarbij ik uitlegde dat ik toch echt voor gelnagellak had betaald en niet voor normale nagellak kon ik eindelijk gaan zitten. Ik heb al eerder manicures gehad maar deze vrouw deed niet haar best. Ik zat (flauw maar ik heb het getimed) een kwartier later dan het meisje voor me maar we waren op het zelfde moment klaar met dezelfde behandeling en heeft eigenlijk alleen mijn nagels gelakt, zonder nagelriemen, olie, etc. Ze was kribbig tijdens het lakken en zei nauwelijks een doei bij het weggaan. De nagels begonnen ook al op de vijfde dag te chipen. Ik ben niet moeilijk, maar dit is toch wel echt een slechte ervaring Helaas

  2. Keurige en schone salon met vriendelijk en vakbekwaam personeel, die weten hoe een Aziatische behandeling moet worden gegeven.
    Je voelt je hier al snel op je gemak en de sfeer is vrouwvriendelijk.
    Op de website staat duidelijk aangegeven dat hier geen seksuele handelingen worden verricht en zo hoort het.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 stemmen, gemiddeld: 3,60 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Ervaringen

Blog