Massage Lotus

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

maandag t/m zaterdag 11.00 - 22.00 uur
zon- en feestdagen alleen op afspraak


Beschrijving:

Chinese Massage Lotus is verhuisd naar de Nieuwe Ebbingestraat 8 in Groningen.
Massage Lotus  heeft haar website vernieuwd, waarop u veel informatie kunt vinden over Chinese Massage, technieken, tarieven en mogelijkheden.

Onderstaand een greep uit de diverse behandelingen die hier worden aangeboden.

Ontspanningsmassage:
Door een helende, ontspannende massage merkt men vaak pas hoe pijnlijk of gespannen het lichaam kan aanvoelen. Klachten die veel voorkomen zijn: nek- en schouderklachten, (lage) rugpijn, stress, vermoeidheid, weinig energie, niet lekker in uw vel zitten, vaagheid en angsten.Deze klachten signaleren vaak overbelasting van uw geest of lichaam. Een aangename ontspanningsmassage kan zelfs klachten voorkomen, omdat tijdig aandacht wordt besteed aan uw lichaam, geest en energieveld.
Voetmassage:
Niets is zo heerlijk als een goede voetmassage! Door het masseren van speciale punten op de voeten die elk een onderdeel van het lichaam vertegenwoordigen, worden spanningen en blokkades opgeheven. De energie kan weer vrij doorstromen, waardoor de vermoeidheid van u afglijdt en u zich heerlijk ontspannen voelt.
Deze massage gebruikt specifieke punten op de zolen van de voeten of de palmen van de handen om bepaalde lichaamsdelen te beïnvloeden en verstoringen te behandelen. Tijdens een behandeling wordt op de volledige voet gewerkt en wanneer punten gevonden worden die gevoelig zijn voor druk wordt er voor langere periodes aan deze punten gewerkt. Het doel van deze massage is het herstellen van het interne evenwicht zodat lichaamsdelen en klieren optimaal en in harmonie werken en zodoende helpt het de gezondheid te bevorderen en ziekte te verhinderen.
Nek / Schouder / Rug massage:
Gespannen schouder- en nekspieren blokkeren de bloed- en energiedoorstroming. Enerzijds zijn veel van de schouder- en rugklachten terug te voeren op gebrek aan beweging, anderzijds kunnen deze klachten teruggevoerd worden op ‘vastgeroeste’ spieren. Dit heeft zijn weerslag op schouders en/of nek.

Listing ID: 80950743c3a027e3

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

wellness en care

Cheung Wellness en Care

‘Cheung wellness and care’ is een kleine massagepraktijk voor zowel Chinese massage als Thaise massage. De massagepraktijk bevindt zich in een twee onder een kap ...meer

november 12, 2016
chinese massage in groningen

Kang Ying Massagesalon in Groningen Stad

Bij Kang Ying Massagesalon in Groningen Stad (voorheen Oriental) , kunt u sinds kort terecht voor diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Prijs vanaf €40 per uur. Behandelingen: ...meer

juli 9, 2017

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Ervaringen

Blog