Massage Lotus

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

maandag t/m zaterdag 11.00 - 22.00 uur
zon- en feestdagen alleen op afspraak


Beschrijving:

Chinese Massage Lotus is verhuisd naar de Nieuwe Ebbingestraat 8 in Groningen.
Massage Lotus  heeft haar website vernieuwd, waarop u veel informatie kunt vinden over Chinese Massage, technieken, tarieven en mogelijkheden.

Onderstaand een greep uit de diverse behandelingen die hier worden aangeboden.

Ontspanningsmassage:
Door een helende, ontspannende massage merkt men vaak pas hoe pijnlijk of gespannen het lichaam kan aanvoelen. Klachten die veel voorkomen zijn: nek- en schouderklachten, (lage) rugpijn, stress, vermoeidheid, weinig energie, niet lekker in uw vel zitten, vaagheid en angsten.Deze klachten signaleren vaak overbelasting van uw geest of lichaam. Een aangename ontspanningsmassage kan zelfs klachten voorkomen, omdat tijdig aandacht wordt besteed aan uw lichaam, geest en energieveld.
Voetmassage:
Niets is zo heerlijk als een goede voetmassage! Door het masseren van speciale punten op de voeten die elk een onderdeel van het lichaam vertegenwoordigen, worden spanningen en blokkades opgeheven. De energie kan weer vrij doorstromen, waardoor de vermoeidheid van u afglijdt en u zich heerlijk ontspannen voelt.
Deze massage gebruikt specifieke punten op de zolen van de voeten of de palmen van de handen om bepaalde lichaamsdelen te beïnvloeden en verstoringen te behandelen. Tijdens een behandeling wordt op de volledige voet gewerkt en wanneer punten gevonden worden die gevoelig zijn voor druk wordt er voor langere periodes aan deze punten gewerkt. Het doel van deze massage is het herstellen van het interne evenwicht zodat lichaamsdelen en klieren optimaal en in harmonie werken en zodoende helpt het de gezondheid te bevorderen en ziekte te verhinderen.
Nek / Schouder / Rug massage:
Gespannen schouder- en nekspieren blokkeren de bloed- en energiedoorstroming. Enerzijds zijn veel van de schouder- en rugklachten terug te voeren op gebrek aan beweging, anderzijds kunnen deze klachten teruggevoerd worden op ‘vastgeroeste’ spieren. Dit heeft zijn weerslag op schouders en/of nek.

Listing ID: 80950743c3a027e3

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

massagesalon Groningen

Massagesalon De Witte Lelie

Nieuwe Chinese massagesalon in de gezellige en veelzijdige Nieuwe Ebbingestraat, een van de toegangswegen naar de Grote Markt. Een mooie en nette massagesalon met alle ...meer

december 29, 2014
Tibetaanse ontspanningsmassages in Groningen

Tibet Massage Groningen

Traditionele Tibetaanse ontspanningsmassages in Groningen. Tibetaanse massages zijn al eeuwen oud. Ze behoren – naast de Chinese massage – nog steeds tot de meest effectieve ...meer

augustus 10, 2018

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Ervaringen

Blog