Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Me Li Hua, Chinese massage

Openingstijden

7 dagen in de week, geopend van 12:00 tot 21:00 uur

Beschrijving:

Nieuw in het centrum van Zeist, Chinese Massagesalon Me Li Hua met zeer ervaren professionele vakbekwame masseuses.
Stijlvolle en sfeervolle massagesalon met nette hygiënische verzorgde massageruimtes en massagetafels.
U kunt hier al terecht voor een Chinese gezondsheidsmassage vanaf € 25 voor een half uur.
Zowel mannen als vrouwen kunnen hier worden behandeld voor een lichaamsmassage, voetmassage of een hot-stone masssage.
De salon is dagelijks geopend, 7 dagen in de week, van 12:00 tot 21:00 uur.
U kunt een afspraak maken, maar ook zo binnen lopen.

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

Gezondheidsmassage%20Su

Gezondheidsmassage Su is gevestigd op de Jagerlaan 80 te Zeist. Wij zijn 7 dagen in de week geopend van 10:00 t/m 21:00. Mijn naam is Liang....meer

Chinees gezondheidscentrum Feng

Deze Chinese Massagesalon is verhuisd van Utrecht naar Zeist, Bergweg 29,  3701JJ. U kunt ook douchen. Parkeren voor de deur (na 18.00 uur gratis) Open: 7 dagen per week :...meer

6 Reacties op “Me Li Hua, Chinese massage”

 1. deze salon is er niet meer,
  van de een op de andere dag vertrokken

 2. Super goeie massage gehad!!! En wat hierboven staat vind ik niet juist! Ik heb veel ervarING met sportmassages die ik heel redelijk pittig krijg maar deze massage was ook super pittig! Ik ga zeker regelmatig terug!!

 3. Helaas heb ik ook een slechte massage hier gehad. Vriendelijke ontvangst maar dat was het ook. Het is een nette salon op het oog maar vrij onhygienisch.
  Ik zal zeker niet meer vanuit Utrecht naar hier komen.

  Gemiste kans voor Zeist.

 4. Vandaag bij Me Li Hua voor een massage geweest
  Blijkt een keurige zaak te zijn met een vriendelijke chinese vrouw
  De massage kamer was netjes en schoon
  Ook de massage was goed. Al mijn spieren werden goed gemasseerd en ik ging lekker ontspannen weg, voelde me weer helemaal toppie.
  Voor mij is dit adres een aanrader, ik ga zeker weer terug.

 5. Ik laat me al 27jr masseren zowel in Nederland als daarbuiten, bijvoorbeeld tijdens vakanties. Ik heb ze in allerlei vormen meegemaakt van Shiatsi, Thai, Tuina, hot stone als lymphe -en ontspannende massages meegemaakt. Van erg luxe tot basis massage salons. Ik laat me bovendien regelmatig masseren door een Chinese masseur die in mijn ogen een van de beste is die ik in al die tijd heb meegemaakt.

  Vanmiddag ben ik naar Me Li Hua geweest. Mijn man wilde me verrassen met een massage! Wat gaaf, dacht ik toen we daar aankwamen. Een Chinese massage in mijn woonplaats. Gezien mijn positieve ervaring met mijn Chinese masseur was ik meteen positief gezind.

  Ik werd begeleid naar de massagekamer. Tussendoor naar de wc. Daar begon het al. Het viel mij op dat de wc vies was. Eenmaal in de massagekamer lag er een kleed op de massagetafel en denkend aan de wc vroeg ik aan de masseuse of ze niet een schone handdoek op de massagetafel wilde leggen. Ze reageerde ietwat verbaasd maat ging een handdoek halen. Ik begon me af te vragen of ze wel hygiënisch werken in deze zaak.

  Maar goed. Ik ben nog steeds benieuwd en keek uit naar de massage. Ik vroeg of ze Tuina massage kent, maar helaas. Vreemd, want Tuina massage is een bekende vorm van Chinese massage.

  Toen begon de masseuse mij te masseren. Ik heb in de afgelopen 27jr dat ik me laat masseren, meestal wel na de eerste paar minuten door of iemand ervaring heeft en of iemand uberhaubt dat goed kan. Nu is het zo dat ik bij voorkeur wat harder gemasseerd wil worden (daarom is Tuina ideaal).

  Ze bleef maar wrijven en na een poos vroeg ik of ze wat harder wil masseren. Eerst hoorde ze me niet. Daarnaast was ze aan het praten met haar collega die bij de deur stond. De deur was deels open en de collega kon me zien, die bleef ook hangen en ze bleven maar kletsen. Ik vond dit onprettig en onrustig. Toen hoorde ik een andere klant praten en hoopte dat de collega de deur dicht zal doen. Dit deed ze gelukkig.

  Enfin, ik concentreer me weer op de massage. Maar ik voelde het maar niet zo goed dus vroeg nog een keer of ze wat harder wilde masseren. Toen ging de masseuse wat harder drukken maar was ze blijkbaar tegelijk beledigd. Sterker nog, ze werd onvriendelijk.

  Ze begon te zeggen dat ze al 7jr ervaring heeft en nog nooit heeft een klant gezegd dat ze het niet goed doet. Ik zeg dat ik vind dat ze het prima doet, alleen iets meer druk mocht gebruiken omdat ik het anders niet voel. Dat ik hier en daar spierpijn heb en dat het helpt als ze wat harder masseert en op de spieren drukt ipv wrijft.

  Daarop vroeg ze aan mij of ik ziek ben?!? Want Me Li Hua Massage is een gezondheidssalon en ontspanningsmassage geven. En dat ik daar niet moet zijn als ik ziek ben! Ik wist niet wat ik hoorde.

  Toen ging ze op bepaalde spieren idd harder masseren en gaf ik aan dat dat goed was. Ze bleef maar zeggen dat het niet klopt en dat ik maar mijn mond moest houden, dat ik haar massage niet voel omdat ik teveel praat!?! Ik vroeg maar een paar keer of ze harder wilde masseren!

  Daarna ging ze voor mijn gevoel 10min op mijn hamstrings op haar knieën zitten en na een poosje waren mijn benen aan het tintelen en kon ik ze niet meer voelen doordat zij door haar gewicht de bloedcirculatie naar mijn benen afklemt. Ik begon me af te vragen wanneer ze eraf zou komen! Zij weegt bijna dubbel wat ik weeg dus hoe haalt ze het in haar hoofd op mijn benen te gaan zitten met haar knieën vraag ik me af. Ik bedacht me achteraf dat ik haar gewoon had moeten vragen van mijn benen af te komen. Het was een muslukte poging om Thai massage in haar repetoire te combineren.

  De sfeer was echt niet leuk meer, ik kon voelen dat ze boos was. Volgens mij deed ze aan het eind wanneer ze mij kloppend ging masseren, bewust nog harder dan normaal want mijn rug deed zeer na afloop op de plekken bij mijn nieren waar ze veel harder klopte (maar niet eerder daarvoor hard had gemasseerd).

  Toen het eenmaal klaar was kon ze niet snel genoeg de deur uit lopen, ze keek me erg boos aan en zei dat het klaar was en dat ik me kon aankleden. Ze nam het geld aan terwijl ze nog steeds boos keek en keerde mij en mijn man die in de wachtkamer op mij zat te wachten terwijl ik gemasseerd was, meteen de rug toe.

  Samenvatting: onhygiënisch, onvriendelijke masseuse, arrogant, en (hopelijk de enige) slechte massage die ik ooit in 27jr heb gehad! Ik raad het niemand aan, ik heb het gevoel dat deze masseuse maar wat deed, niet luistert naar klanten, de wil ook absoluut niet heeft om naar klanten te luisteren als ze aangeven wat ze wel prettig vinden qua massage, wordt erg snel beledigd, blijkbaar mag je haar geen aanwijzingen geven, zeer onprofessioneel. Voor geen goud zou ik hier terugkomen.

  • Beste Aileen,

   U vond het vervelend dat ze stond te praten met een collega? Weet U wat ik vervelend vond? Dat U hier vanavond tijdens mijn massage de rust kwam verstoren door ruzie te komen zoeken. Dat het tussen U en haar niet klikte is nog tot daar aan toe maar over de kwaliteit van haar massages slaat U de plank volkomen mis. Ik heb een nog langere ervaring met massages dan U en deze salon is me ook aanbevolen door echte kenners en zowel zij als ik zelf zijn heel tevreden over de massages die hier gegeven worden. Wij blijven hier in ieder geval terugkomen!

   Jan

Geef een beoordeling

Steynlaan 25 Zeist 3701 EB Zeist
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmen, gemiddeld: 3,00 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Een jaar of tien geleden las ik op een forum...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...