Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nin Hao Chinese Massage

Openingstijden

Beschrijving:

Nieuwe Chinese Massagesalon in het centrum van Purmerend.
Ninhao Massage is gevestigd in het centrum van Purmerend en biedt een scala aan professionele massages in rustige en sfeervolle Chinese massageruimtes.
De massages worden uitgevoerd door ervaren en professionele Chinese masseuses
Een Chinese massage ontspant uw spieren, bevordert uw bloedcirculatie, de doorstroming van energie in uw lichaam, waardoor meer calorieën worden verbrand.
Er is keuze uit verschillende behandelingen zoals een full body massage om pijntjes en kwaaltjes te verlichten, een deep tissue massage of een nek, rug massage om de spanning uit uw lichaam te halen.
Na een massage behandeling is er gelegenheid om te douchen (gratis).
U kunt ook gebruik maken van een spaarkaart, na 10 behandelingen van minimaal € 40 gratis een uur massage.
Een duomassage (2 personen) van een uur kost hier € 70.

Behandelingen:

Chinese Massage
Een traditionele Chinese Massage is de perfecte manier om te ontspannen. Een uitgebreide keuze aan massage- en manuele technieken, zoals het knijpen, strekken en kneden van de spieren helpen het spierweefsel zich los te maken en spanning te verminderen zodat u zich weer ontspannen en verkwikt voelt. Traditionele Chinese kruidengeneeskunde kan eventueel gebruikt worden om te helpen met de probleemgebieden.

Hoofd, Nek, Schouders en Rug massage
Verminder stress en spanning in hoofd, schouders en rug met deze speciaal daarop gerichte behandeling. Uitermate geschikt voor spanningshoofdpijn en vastzittende spieren in rug en schouders. Bij een volledige massage van het bovenlijf worden uw handen en voeten ook gemasseerd.

Chinese Voetreflex Massage
Chinese Voet Massage berust op genezing door stimuleren van drukpunten gebaseerd op het principe van de (voet)reflexologie. Druk van duimen en vingers wordt toegepast op specifieke delen van de voet zodat welkome verlichting plaatsvindt in de corresponderende delen van het lichaam. Een warm voetbad voorafgaand aan de voetmassage ontspant vermoeide voeten en stimuleert de bloedcirculatie in het lichaam.

Cupping
Een kop (cup) gemaakt van glas, bamboe of aardewerk wordt aangebracht op het huidoppervlak. Door de kop (cup) kortstondig met een vlam te bewerken wordt de zuurstof uit de kop ontrokken. De kop wordt vervolgens op de huis aangebracht. Op de huis ontstaat lokaal een vacuum, zodat uw spieren en worden gevoerd met extra bloed (betere doorbloeding). Na de behandeling kan er lokaal een paarse plek te zien zijn. Dit is een normaal verschijnsel dat na enkele dagen verdwijnt.

Pedicure
Een goede manier om uw voeten in conditie te houden. Uw voeten worden verwend met een ontspannend voetbad voordat uw nagels en nagelriemen bijgewerkt en gereinigd worden. Tevens worden overtollige eeltlagen op uw voeten verwijderd zodat ze er weer verzorgd uitzien. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage.

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

Chinese Massage in Purmerend

Nieuw, Chinese Massage in Purmerend aan de Westerstraat. De salon bevindt zich in het pand waar vroeger een tattoo winkel was gevestigd, naast Sunday. Haoyun start...meer

7 Reacties op “Nin Hao Chinese Massage”

 1. Ik heb een prima massage genoten. Ik kwam als herboren naar buiten. Het enige probleem wat de taal een beetje. Comminiceren was moeilijk maar met een glimlach. Ik kom zeker terug.

 2. Ik ben nu 2 keer geweest en heb beide keren goed gehad! Het enige min puntje is dat ze tijdens de pedicure iets teveel eelt had weggehaald waardoor ik daar een tijdje last van had, maar verder zijn de prijzen goed de massage is goed en ga zeker weer terug! Vandaag nog!

 3. Ga niet naar deze massagesalon toe! Ik ben samen met mijn vriend hier naar toe gegaan, met het idee ontspannen weg te gaan. Het was alles behalve ontspannen! Ze blijven maar door ouwehoeren in het Chinees, zelfs als je vraagt of ze willen stoppen. Daarnaast lijkt het net alsof ze over je praten. Tevens hoesten ze over je heen en het was er ontzettend koud! We zijn eerder weggegaan dan een uur. Dat was die 80 euro zeker niet waard!

  • 1 keer hier geweest , begon meteen over je heen te lopen met de hele gewicht …meteen van die bank af gesprongen en weg gegaan , zeker niet betaald

   das niet ontspannen !!!!!!

   • Top massage! In tegenstelling van wat in andere recensies wordt beweerd.
    Voor een luttele 40 euro beleef je een massage die je niet snel vergeet.
    Bovendien een uiterst vriendelijke ontvangst.

   • Prima massage gehad.
    Rick…het….. “over je heen lopen”… hoort bij de Chinese massage hoor!

Geef een beoordeling

Westerstraat 8-10 Purmerend 1441AS
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 stemmen, gemiddeld: 3,00 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Als je van Chinese massages én de Chinese cultuur houdt...

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...