6 Chinese massagesalons in Den Haag gedwongen te sluiten

    Nieuws    november 5, 2013

Liefst 6 Chinese massagesalons in Den Haag worden voor 6 maanden gedwongen te sluiten, daarnaast is er nog een onderzoek gaande naar nog 3 Chinese massagesalons.
Het gaat om 3 massagesalons aan de Rijswijkseweg, één in de Wagenstraat, één in de Prins Hendrikstraat en nog een in de Weimarstraat.
Eerder dit jaar werden reeds 5 Chinese massagesalons gesloten voor zes maanden, waarvan er inmiddels alweer een is geopend, na de termijn van 6 maanden.
Dit betekent een behoorlijke uitdunning van de ruim 30 bestaande Chinese massagesalons in Den Haag.
Het toezicht op deze massagesalons is het afgelopen jaar drastisch verscherpt door burgemeester van Aartsen, met behulp van het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) worden regelmatig controles uitgevoerd met de z.g. spermalamp, voor het determineren van spermasporen, die zouden kunnen duiden op het verlenen van seksueele diensten.
Met alle middelen wil burgemeester van Aartsen de groei van het aantal Chinese massagesalons in Den Haag tegen gaan, hiervoor zijn zelfs conceptwijzigingen van bestemmingsplannen in bepaalde wijken ingediend.
redpeach

No Tags

  

4 Responses to “6 Chinese massagesalons in Den Haag gedwongen te sluiten”

 1. Frans uit Den Haag on januari 13, 2014 @ 11:16 am

  Hallo Admin,

  Er zijn wat fouten in je stukjes geslopen en het zou dus helpen als je het verschil zou weten tussen strafrecht en bestuursrecht.
  Kort geding duurt bij elkaar (hoger beroep etc.) 6 mnd
  In beroep tegen de bestuurcommisie etc. 5 mnd.
  En dan de advocaat kosten etc.
  Het is de bedoeling van gemeenten om dit te doen (regulering van iets wat uit de hand is gelopen)
  Verder zijn er veel infiltranten van de politie die zich voordoen als liefhebber.
  Mede door webblogs als deze gaan er zoveel massagesalons dicht.
  Door e-mail verkeer tussen infiltranten van de politie en goedwillende liefhebbers van massage. Verder word er nu ook gebruik gemaakt van mystery guests (Utrecht)
  Straks heb je een web log en schrijf je over alle anonieme dames die thuis aan het werk zijn en die ook weer 1 voor 1 zullen worden opgepakt MEDE dank zij jou.

  • Ik denk dat je in de war bent met het forum over Chinese massage (orientalmassages.nl) waar wij geen enkele relatie mee hebben, behalve een link.
   Op deze website (chinese-massage.net) staan adresvermeldingen en reviews van Chinese massagesalons in Nederland en Europa.
   Daarnaast informeren wij onze bezoekers over nieuws, informatie en ervaringen die betrekking hebben op Chinese massage.
   Reacties die gerelateerd zijn aan erotiek of andere zaken, die Chinese massagesalons in moeilijkheden kunnen brengen, worden hier pertinent niet toegelaten.
   Ik durf rustig te stellen dat wij een van de weinige websites zijn, zo niet de enige, die de Chinese massagesalons op een positieve manier benaderen.
   Dit in tegenstelling tot de media, sommige forums en zelfs Marktplaats, waar reacties worden geplaatst (dikwijls verzonnen) die Chinese massagesalons in diskrediet brengen.

 2. Uit welingelichte kringen (www.orientalmassages.nl) is vernomen dat het de volgende Chinese massagesalons in Den Haag betreft.

  Reeds gesloten:
  Melin, Rijswijkseweg 413
  Yasmin, Rijswijkseweg 345A
  Nieuw Beijing, Pr. Hendrikstraat 119
  Red Peach, Wagenstraat 148A

  Chinese massagesalons die een aanzegging hebben ontvangen, maar waar momenteel nog bezwaar loopt:
  Chong Ren, Rijswijkseweg 437
  Yun Yun, Weimarstraat 166
  Peony, Rijswijkseweg 632

  Chinese Massagesalons die mogelijk alsnog worden gesloten:
  Beautiful Life, Wagenstraat 171
  New Shangrila, Stille Veerkade 17

 3. Een zekere mijnheer Paul Slettenhaar (stadsdeelvoorzitter in Zuid) heeft het helemaal gehad met de 98 massagesalons in Stadsdeel Zuid.
  In navolging van burgemeester van Aartsen (Den Haag) en Wolfsen (Utrecht) wordt een massagesalon in Amsterdam Zuid gedwongen te sluiten.
  http://www.at5.nl/artikelen/115462/slettenhaar-is-spermasporen-zat

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

 • Chinese massage in China

  by on september 25, 2016 - 4 Comments

  De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor...Meer »

 • chinese-massage

  Mijn eerste Chinese massage ervaring.

  by on juni 10, 2014 - 3 Comments

  Een jaar of tien geleden las ik op een forum over het bestaan van Chinese massages in Nederland. Tot dan toe liet ik mij met enige regelmaat behandelen bij een fysiotherapeut vanwege chronische rugklachten, maar meestal met weinig resultaat. Bovendien moest ik die behandelingen zelf betalen, zodat dit langzamerhand een kostbare aangelegenheid werd. Omdat ik...Meer »

 • Chinese Massage op het strand

  by on maart 24, 2014 - 4 Comments

  In Nederland zijn ze nog niet zoveel te zien op de stranden: Chinese masseuses die je een Chinese massage, voetmassage of rugmassage aanbieden, terwijl je lekker op je buik relaxt in het zonnetje ligt te bakken. De laatste jaren verschijnen er echter op de toeristenstranden in Spanje, Griekenland, Italië en de Canarische eilanden steeds meer...Meer »

 • Massage uitsluitend op afspraak

  by on januari 29, 2014 - 1 Comments

  Het lijkt erop dat de maatregelen van burgemeester van Aartsen om de groei van het aantal Chinese massagesalons in Den Haag te beteugelen, effect sorteren. Maar zoals was te verwachten heeft het ook negatieve kanten. Inmiddels zijn er 8 Chinese massagesalons in de Hofstad tijdelijk of voor onbepaalde tijd gesloten, bovendien is er een gewijzigd...Meer »

 • Controles op massagesalons verscherpt

  by on december 15, 2013 - 1 Comments

  In Amsterdam West werden afgelopen Donderdag tijdens een controle bij twee massagesalons spermasporen aangetroffen. (bericht AT5.nl)Een Mobiel Forensisch Team van het NFI is bij dit soort onderzoeken behulpzaam en maakt daarbij gebruik van een forensische lichtbron, populair aangeduid als “spermalamp”.De aangetroffen spermasporen worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) nader onderzocht.Het is interessant hierbij om...Meer »

 • Chinese Massage, hoe werkt het (Deel 4)

  by on oktober 1, 2013 - 6 Comments

  Goed, de achterkant is gereed, tijd voor de voorkant van het lichaam en het bevel “omdlaaien” weerklinkt. De masseuse tovert ergens een kussentje tevoorschijn om het achterhoofd te ondersteunen en het badlaken wordt wederom zedig over het lichaam gedrapeerd, tenzij het erg warm is, dan wordt er volstaan met een kleine doek om de edele...Meer »

 • Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg

  by on augustus 13, 2013 - 0 Comments

  Onlangs (7 augustus) werd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht weer een nieuwe Chinese massagesalon geopend: Massagesalon ‘De Lotusbloem’ aan de Amsterdamsestraatweg 102.De Amsterdamsestraatweg, in de volksmond simpelweg ‘de Straatweg’ genoemd, bevindt zich in het noordwestelijke deel van Utrecht en zoals de naam al aan geeft, de oorspronkelijke verbindingsweg met Amsterdam.Deze lange en rechte straat loopt...Meer »

 • Chinese Massagesalons hard aangepakt

  by on juli 19, 2013 - 3 Comments

  Chinese massagesalons in Den haag zullen de komende tijd hard worden aangepakt, laat burgemeester van Aartsen in een brief weten. Dit om wanpraktijken als uitbuiting, prostitutie en mensenhandel een halt toe te roepen. Inmiddels zijn reeds vier massagesalons o.a. in de wijken Laakkwartier en Zeeheldenkwartier gecontroleerd. Met behulp van de inmiddels bekende ‘spermalamp’ werden bij...Meer »

 • Gele kaart voor Chinese Massagesalon

  by on juni 15, 2013 - 1 Comments

  Chinese massagesalon Feng Ka aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht heeft van burgemeester Wolfsen een officiële schriftelijke waarschuwing gekregen (de gele kaart!) De gemeente Utrecht wilde de massagesalon direct al voor een maand sluiten op straffe van een dwangsom. De eigenaar ging hier echter tegen in beroep. Volgens een discutabele reportage van enkele maanden geleden zouden...Meer »

 • Chinese massage, hoe werkt het ( Deel 1)

  by on mei 4, 2013 - 2 Comments

  Ok, je wilt ook wel eens een Chinese massage proberen, maar hoe gaat dat nu eigenlijk en waar moet je op letten of rekening mee houden. Deel I: Wees voorbereid!Voordat u een Chinese massagesalon binnen stapt moet u met een aantal praktische zaken rekening houden.  1. Zorg dat u over contant geld beschikt.Er zijn maar...Meer »

 • Chinatown Den Haag

  by on maart 18, 2013 - 0 Comments

  Het Haagse Chinatown bevindt zich ongeveer tussen de Bierkade, Paviljoensgracht, Winkelcentrum Grote Marktstraat en het Spui, doorsneden door de Wagenstraat en de Veerkades. Pal in het centrum van Den Haag. In tegenstelling tot de meeste Chinese wijken in Europa, zoals b.v. Chinatown in Londen, is het Haagse Chinatown nog niet zo lang geleden ontstaan. Van...Meer »

Categorieën

Chinese massagetechnieken

 • Chinese Voetmassage
  Chinese voetmassage ook wel Chinflex genoemd is niet alleen verwennerij ....
 • Balinese Massage
  De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die ....
 • Cupping Therapie
  Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als ....
 • Chinese Tuina Behandeling
  Tuina (Chinese manuele therapie of CMT) is een belangrijk onderdeel van de ....
 • Qigong Massage
  De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal ....