Gerelateerde vermeldingen

enkele andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

chinese massage Haarlem

Jin Massage

Nieuw geopend: Jin Chinese Massage in Haarlem. De salon is gevestigd aan de Schoterstraat in de Transvaalwijk. U kunt hier terecht voor Chinese Massage, Voetmassage ...meer

juli 31, 2018

Fulin Chinese massage

Chinese Massage Voetmassage Voet en Hand verzorging Voetreflexmassage Fulin Massage & Wellness Our massage therapists are specialized in Eastern Traditional Massage, the art of healing. ...meer

november 26, 2014

12 Reacties op “Axin Chinese Massage & Pedicure”

 1. heb hier ook een geweldige massage gehad dankjewel Dorin GR Ron

 2. Een nette salon, goede massages en vriendelijke mensen. Een aanrader.

 3. dit is een massagesalon waar je ook als vrouw zonder gene binnen kan lopen. Een heerlijke ontspannen massage gehad. Mijn rug weer los en mijn knie weer pijnloos. De dames zijn hier heel vakbekwaam. Voor mij een vast adres.

 4. Grappig de reactie van peter. Ik heb namelijk hetzelfde met mijn tennisarm. Die behandeld ze voor een groot gedeelte in mijn pols. Een paar maanden bij de fysio geweest en weing verbetering. En nu gaat het al stukken beter.

 5. 2 weken geleden weer flink door mijn rug gegaan. Voorheen ging ik dan naar de fysio voor een hoop geld. Die behandelde dan precies de plek waar de pijn zat. Na een paar weken kwam er dan voorzichtig verbetering in. Nu ik deze massagesalon ken dacht ik, ik probeer het hier eens. De masseuse behandelde de pijnplek maar ook een andere plek waar het probleem volgens haar vandaan komt. Na 2 behandelingen huppel ik weer vrolijk rond.
  Ik heb nu alleen nog wat pijn als ik weer eens teveel doe. Maar ja, het is al een wondertje dat ik nu al weer zover ben. Ik weet het nu wel voor de volgende keer.
  AXIN, JE BENT EEN TOPPER!!!!! Dank je wel

  • Mijn rug is al weer een tijdje helemaal soepel. Nu zorgen dat de rug en buikspieren weer stevig worden en dan zou de pijn volgens axin voorlopig niet terug komen. Dan blijf ik voorlopig maar regelmatig terug komen voor “onderhoud”.

 6. Vandaag, 11 maart 2014, een voortreffelijke massage gehad.
  Ik ben gemasseerd door Asie (hopelijk goed geschreven).
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  De “zachte” massage was een weldaad.

 7. Hele goede massage gehad, kundig en netjes. Deze dame weet hoe het moet.
  Geen extra’s maar een heerlijke massage

 8. Ik ben net weer bij deze salon geweest en ik huppel weer vrolijk rond.
  Een hele stevige maar ook ontspannen massage gehad. Het maakt weinig uit
  of je vroeg op de dag komt of later het is een hele schone en nette salon. Waar
  je rustig heen kan zonder dat er “vreemde” dingen gevraagd worden.
  Na een uitgebreide massage kan ik er weer een tijdje tegen.
  Axin van mij krijg je een tien.

 9. In november een full body massage genoten en vandaag terug voor een voetmassage plus pedicure behandeling. Vroeger ging ik hiervoor naar Amsterdam en nu heeft zij een salon in Haarlem-Noord geopend. Wat een fijne handen en wat een ambacht, het is fijn om dit talent in onze buurt (Vogelbuurt-Rivierenbuurt-Marsmanplein) te hebben!

 10. Ik ben nu 2 x geweest en heb beide keren een extra lange massage genomen. Ik ben beide keren door dezelfde dame gemasseert en beide keren op een perfekte manier. Ze neemt de tijd en mijn rug was weer helemaal los. Een hele aardige en kundige dame. Voor mij wordt dit een vast adres

 11. Nette salon,werd er keurig geholpen….lieve masseuse! Massage was redelijk tot goed,ga er zeker nog eens terug.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 stemmen, gemiddeld: 4,10 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!