Hua Xia Chinese Massage Health Center

Beschrijving:

 • Adres: General Cronjestraat 4
 • Post Code: 2012JH
 • Plaats: Haarlem
 • Telefoon: 06-50733005
 • Prijs per uur: € 35
 • Website: http://www.huaxia-massage.nl

Email to a friend

Openingstijden

elke dag van van 10:30 tot 22:30 uur

Beschrijving:

Hua Xia Chinese Massage Health Center  is een nieuwe Chinese massagesalon in een gezellige winkelstraat in Haarlem Noord
U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese Massage maar ook voor allerlei Wellnessbehandelingen, voetreflex massages en pedicure behandelingen.
De Massagebehandelingen worden hier vakkundig uitgevoerd door vriendelijke dames van Chinees origine.
De salon is goed bereikbaar en elke dag geopend, parkeren kan eventueel in Parkeergarage Cronjé tegen redelijke tarieven.
De prijzen zijn vanaf 20 euro voor een half uur.


No Tags

  

Listing ID: 82053a2cab9c2093

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Gesloten Jin-Xin Haarlem

Jin Xin

Chinese massagesalon aan de Zijlweg, een van de belangrijkste winkelstraten in Haarlem. U kunt hier terecht voor een Chinese medische massage (Tuina) maar ook voor ...meer

november 11, 2014

Aan Aan Massage Haarlem

‘Aan Aan’ Massage Haarlem is een een nieuwe Chinese Massagesalon aan de Gedempte Oude Gracht 49. Hier was vroeger July Health Massage gevestigd, eveneens een ...meer

januari 11, 2012

5 Reacties op “Hua Xia Chinese Massage Health Center”

 1. Karin Ekhart on januari 2, 2018 @ 1:37 pm

  Altijd een goede massage, kan altijd zonder afspraak terecht. Niet praten tijdens een massage vind ik juist een pluspunt. De dames zijn vriendelijk, checken altijd wel of het niet te hard of te zacht gaat en weten wat ze doen. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding!

 2. Vriendelijke dames, 20 euro betaald voor een half uurtje. Heel goede massage alleen de interieur zou misschien iets leuker kunnen zijn.

 3. Massage wel redelijk en stevig , geen fratsen , ondanks handdoeken over het lichaam , onderbroek aan . Geen communicatie met masseuse . Veel lawaai van boven bewoners , wat de rust om te ontspannen niet te goede komt . Volgende keer de overkant maar eens proberen .

 4. Ed veenstra on oktober 3, 2015 @ 9:00 pm

  Ik ben hier 1 oktober geweest maar moet zeggen dit was mijn slechtste massage die ik ooit tegen betaling heb gehad. Geen woord gewisseld met de ‘ masseuses ‘. Onproffesioneel gemasseerd en te luidruchtig van de bovenburen. Zou zeggen ga hier nooit heen om je te laten masseren. Het is echt nog geen tien euro waard. Waardeloze tent..

 5. Ik ben nu een aantal keer vakkundig gemasseerd door de dames van de Chinese massagesalon op de Cronjestraat. Variërend van een 1/2 uur tot 1 1/2 uur en telkens kom ik er als herboren vandaan! Mijn lichaam tintelt helemaal van de energie die weer volop door kan stromen. Een echte aanrader dus! Iedereen die ik deze salon heb aangeraden is erg enthousiast!

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 stemmen, gemiddeld: 3,83 van 5)

  Lees dit eerst!