Hua Xia Chinese Massage Health Center

Beschrijving:

 • Adres: General Cronjestraat 4
 • Post Code: 2012JH
 • Plaats: Haarlem
 • Telefoon: 06-50733005
 • Prijs per uur: € 35
 • Website: http://www.huaxia-massage.nl

Email to a friend

Openingstijden

elke dag van van 10:30 tot 22:30 uur


Beschrijving:

Hua Xia Chinese Massage Health Center  is een nieuwe Chinese massagesalon in een gezellige winkelstraat in Haarlem Noord
U kunt hier terecht voor een Traditionele Chinese Massage maar ook voor allerlei Wellnessbehandelingen, voetreflex massages en pedicure behandelingen.
De Massagebehandelingen worden hier vakkundig uitgevoerd door vriendelijke dames van Chinees origine.
De salon is goed bereikbaar en elke dag geopend, parkeren kan eventueel in Parkeergarage Cronjé tegen redelijke tarieven.
De prijzen zijn vanaf 20 euro voor een half uur.


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland


No Tags

  

Listing ID: 82053a2cab9c2093

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

chinese massage Haarlem

Jin Massage

Nieuw geopend: Jin Chinese Massage in Haarlem. De salon is gevestigd aan de Schoterstraat in de Transvaalwijk. U kunt hier terecht voor Chinese Massage, Voetmassage ...meer

juli 31, 2018
Chinese Massage Haarlem

Axin Chinese Massage & Pedicure

Nieuw geopend in Haarlem vlakbij het winkelcentrum Marsmanplein (wijk Oud Schoten en Spaarndam) Axin Chinese Massage & Pedicure. Heeft u last van hoofd, nek, schouder, ...meer

april 17, 2018

5 Reacties op “Hua Xia Chinese Massage Health Center”

 1. Karin Ekhart on januari 2, 2018 @ 1:37 pm

  Altijd een goede massage, kan altijd zonder afspraak terecht. Niet praten tijdens een massage vind ik juist een pluspunt. De dames zijn vriendelijk, checken altijd wel of het niet te hard of te zacht gaat en weten wat ze doen. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding!

 2. Vriendelijke dames, 20 euro betaald voor een half uurtje. Heel goede massage alleen de interieur zou misschien iets leuker kunnen zijn.

 3. Massage wel redelijk en stevig , geen fratsen , ondanks handdoeken over het lichaam , onderbroek aan . Geen communicatie met masseuse . Veel lawaai van boven bewoners , wat de rust om te ontspannen niet te goede komt . Volgende keer de overkant maar eens proberen .

 4. Ed veenstra on oktober 3, 2015 @ 9:00 pm

  Ik ben hier 1 oktober geweest maar moet zeggen dit was mijn slechtste massage die ik ooit tegen betaling heb gehad. Geen woord gewisseld met de ‘ masseuses ‘. Onproffesioneel gemasseerd en te luidruchtig van de bovenburen. Zou zeggen ga hier nooit heen om je te laten masseren. Het is echt nog geen tien euro waard. Waardeloze tent..

 5. Ik ben nu een aantal keer vakkundig gemasseerd door de dames van de Chinese massagesalon op de Cronjestraat. Variërend van een 1/2 uur tot 1 1/2 uur en telkens kom ik er als herboren vandaan! Mijn lichaam tintelt helemaal van de energie die weer volop door kan stromen. Een echte aanrader dus! Iedereen die ik deze salon heb aangeraden is erg enthousiast!

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 stemmen, gemiddeld: 3,83 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!