Massagesalon Aphrodite

Gesloten
aphrodite Utrecht
← Terug

Beschrijving:

Email to a friend


Beschrijving:

Nieuw geopend aan de Amsterdamsestraatweg Chinese Massagesalon Aphrodite.
Een keurige en mooi ingerichte massagesalon met voorin ontvangstruimte en achterin 3 massagekamers.
Er worden hier Chinese massages aangeboden.
Nadere informatie zoals telefoonnummer of openingstijden ontbreken momenteel nog.

Zoals uit onderstaande reacties blijkt werd deze massagesalon ten onrechte gesloten.

Dat is jammer, want het was een mooie en propere massagesalon, waar je terecht kon voor een uitstekende traditionele Chinese massage.

No Tags

  

Listing ID: 581545f39667907c

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in , die u misschien interesseren...

Populair Lavendel Beautysalon

Lavendel Beautysalon

Ieder mens is uniek. Daarom is geen enkele massage hetzelfde. Bij specifieke klachten wordt er extra aandacht besteed of wordt de massage aangepast. Maar natuurlijk ...meer

november 11, 2016
Populair Chinees gezondheidscentrum Feng

Chinese Massage Feng

Deze Chinese Massagesalon is verhuisd van Utrecht naar Zeist, Bergweg 29,  3701JJ. U kunt ook douchen. Parkeren voor de deur (na 18.00 uur gratis) Open: 7 dagen per ...meer

februari 3, 2016

8 Reacties op “Massagesalon Aphrodite”

 1. Beste lezers,

  Als eigenaar van de winkelruimte waarin massagesalon Aphrodite gevestigd is, wil ik het een en ander vertellen. De betreffende eigenaresse heeft vorig jaar aangegeven de te huur aangeboden ruimte te willen huren voor het vestigen van de massagesalon. Wetende dat de gemeente Utrecht een streng beleid voert als het gaat om een massagesalon, heb ik de gemeente verzocht mij te informeren over wat wel en niet mag. Als antwoord ontving ik het bericht dat het versigen van een massagesalon is toegestaan mits er geen sprake is van seksuele handelingen. Het uitgebreide antwoord maakt deel uit van de huurovereenkomst.

  Recentelijk ben ik in kennis gesteld van de sluiting. Inmiddels heb ik begrepen dat de sluiting is opgeheven. Om herhaling te voorkomen wil ik graag informatie ontvangen van een ieder die gebruik heeft gemaakt of nog maakt van de diensten in de massagesalon. Ik ben te bereiken per e-mail sp115185@speedlinq.nl

 2. Geheel eens met Ad. Ze sluiten de verkeerde salons. Lina (eigenaar) en haar 3 collega’s gaven uitstekende massages en nooit pogingen gedaan om meer te verdienen met andere diensten. Ik weet zeker dat er geen erotische handelingen verricht werden. De Gemeente baseert zich op gevonden spermasporen. Voor en na de massage wordt de man alleen gelaten om zich aan en uit te kleden. Over wat er dan gebeurt, net als toilet en douche hebben de dames geen contrôle.
  Ik was hier vaste klant en bezocht een andere massagesalon aan de Amsterdamse straatweg, ik zal de naam niet noemen, maar daar werd mij wel een voorstel gedaan voor een extra dienst á € 50. Aan mij niet besteed (ik doe het zelf beter….haha.)
  En die zijn nog steeds open. Snapt u het nog?

  • Inderdaad jammer, lijkt mij een groot misverstand.
   Of iemand moet de boel ‘gesaboteerd’ hebben, dat zou me niets verbazen!
   Hoe dan ook, het valt helaas niet meer terug te draaien.

 3. Gesloten op laste van politie!

  http://www.chinese-massage.net/massagesalons-aan-de-amsterdamsestraatweg-gesloten/

  • Onbegrijpelijk, ben afgelopen half jaar vaak bij Aphrodite geweest en weet vrij zeker dat GEEN van de medewerksters aan ‘happy endings’ deed. De zaak had een heel helder en eenduidig beleid hierin, geheel in lijn met de eisen van de gemeente.

   • 100% eens met Ad en Peter, hier precies hetzelfde verhaal. Ik ging er zelfs wel eens gewoon langs voor een kop koffie, leuke mensen.

    Ook ik weet zeker dat er GEEN sexuele diensten werden aangeboden. Dat is juist waarom ik daar telkens naartoe ging. Laatste keer dat ik er was hingen er al papiertjes op met huisregels (Geen sexuele handelingen, niet roken, en ondergoed verplicht aanhouden..), dat was al buitengewoon storend. Maar nu is de zaak gewoon gesloten?

    Ik ben echt niet gek, ik heb op 80% van de Amsterdamsestraatweg-salons wel eens een aanbod gehad. Het ‘probleem’ speelt daar wel gewoon, maar niet in deze salon dus.

    Kinderachtig. Gewoon kinderachtig. Sterkte, Lina & Jiorge (en ook voor jullie dames)

 4. Massage liefhebber on december 20, 2014 @ 2:39 am

  Hier ben ik onlangs geweest, er wordt gevraagd hoe je gemasseerd wil worden! Helemaal top, Lina je hebt jezelf verbetert.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 stemmen, gemiddeld: 3,25 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

zorgverzekering 2024 vergelijken

Ervaringen

Blog