Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Orient New Hair Fashion

Openingstijden

11.00 - 22.00 ('s-zondags 13.00 - 22.00)

Beschrijving:

De naam van deze salon ( vroeger Massagesalon Shanghai) is gewijzigd in “Orient New Hair Fashion” Men kan hier terecht voor een traditionele Chinese ontspanningsmassage. De Traditionele Chinese Ontspanningsmassage is een traditie bij ons en een uitstekende manier om tot rust te komen. Het helpt vaak bij verlichting van spier- of rugpijn, maar ook bij stress en indien u gewoon wilt genieten van onze deskundige handen. De massages zijn zowel voor mannen als vouwen en geschikt voor alle leeftijden. U kunt hier ook terecht voor New Hair Fasion waarbij u uw haar kunt laten knippen, wassen en föhnen. Tevens kunt u uw haar laten stylen, verven en verzorgen. Bovendien kunnen wij uw haar in permanent zetten. Voor studenten is kort haar knippen 10 euro! Daarnaast een uitgebreid aanbod m.b.t. beautycare, zoals manicure, pedicure, acryl, gelnagels en epileren. De massageafdeling is onlangs geheel gerenoveerd, in plaats van gordijnen zijn er nu mooie houten wanden geplaatst die de masageruimtes scheiden.

Geef de eerste beoordeling

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Gerelateerde vermeldingen

Chinese Massage Groningen

Nieuw: Chinese Massage Groningen voor Traditionele Chinese ontspannings massages. Behandelingen: Lichaams/ Hoofd Massage. Voet Massage. Cupping Massage (in overleg) Oor ontgifting. Openingstijden: Maandag – Zaterdag van...meer

Tibetaanse ontspanningsmassages in Groningen

Traditionele Tibetaanse ontspanningsmassages in Groningen. Tibetaanse massages zijn al eeuwen oud. Ze behoren – naast de Chinese massage – nog steeds tot de meest effectieve massages...meer

11 Reacties op “Orient New Hair Fashion”

 1. Ik heb een erg slechte massage-ervaring gehad bij Orient.

  De massagesalon was mij via via aangeraden maar viel enorm tegen.
  Ik kreeg de massage van een vrouw van een jaar of 33 (Geen Aziatische vrouw), die enorm opgeplakte nepnagels had, wat bij mij (naast een aantal andere hieronder te bespreken zaken) de vraag opwierp of zij überhaupt masseuse was of gewoon voor de gelegenheid ingezet werd. Niet alleen komt het niet-professioneel over, maar lange (nep)nagels komen de kwaliteit van een massage ook niet ten goede.

  Ten tweede was de massageruimte een soort bezemkast waar net 1 klein bed in paste, waarbij het enige raam afgeplakt was met een stuk gekleurd stof. De ruimte was verder kaal en er was geen moeite gedaan om iets van een comfortabele sfeer te creëren. Op de grond stond een oude vergeelde draagbare radiator met bruine vlekken erop, en het papier op de massagetafel was op een paar plekken nat, waaronder bij het donutgat waar je gezicht hoort… Ik heb zelf om een nieuw papier moeten vragen. Ook de handdoek die gebruikt werd was niet helemaal droog.

  Bij aanvang van de massage werd het licht uit gedaan. Daar lig je dan in een donker klein kamertje zonder iets van rustgevende muziek of verlichting. Wat je dan krijgt is 30 minuten lang een ongemakkelijke stilte in een ruimte waar je je al niet prettig voelt.

  Tot overmaat van ramp deed iemand tijdens de massage de deur open.. werd er gefluisterd en ging de deur weer dicht. De deur staat ongeveer een halve meter van de massagetafel af, dus dat kreeg ik wel degelijk mee.

  De massage zelf was ook niet heel prettig. Zonder aankondiging gingen er twee handen vol massage olie door m’n haar, in het kader van een hoofdmassage (die niet prettig aanvoelde).

  Vervolgens werd er op de onderkant van mijn ruggengraat gedrukt, zoals een mannueel therapeut je bovenrug wel eens “kraakt” zoals dat dan heet. Ik sport zelf op hoog niveau en ik weet dat het “kraken” van je onderrug absoluut niet mag en zelfs gevaarlijk is. Ik heb voor de rest de massage gewoon laten gebeuren omdat ik dacht: ik heb niet eerder een “Chinese”massage gehad, dus wie weet hoort het erbij, maar bij dit specifieke punt begon ik me af te vragen of deze persoon überhaupt wist waar ze mee bezig was.

  Heel jammer! Ik had erg zin in de massage maar ging er alles behalve ontspannen weg. Als de massage nu fantastisch was geweest, zou je de omstandigheden misschien nog wat kunnen vergeten, maar dit was gewoon slecht en niet professioneel. Wat mij betreft zeker geen aanrader!

 2. Dream Walker on mei 11, 2017 @ 6:58 pm

  Vroeger kwam ik hier geregeld. De eigenaresse Sunny is een top masseuse, maar is helaas voornamelijk kapper tegenwoordig. Andere Chinese dames hebben zo hun eigen specifieke kwaliteiten. Ook werkt hier een Nederlandse masseuse met shiatshu / yoga achtergrond, aanrader. Zeer prettige sfeer in ieder geval, je voelt je welkom.

 3. Leuke zaak en zeer kundig in klassieke massage .

  voor mij en toe een rustmoment na het sporten of zomaar een keer.

  En heel aantrekkelijke prijzen.

  Hartelijke vriendelijke dames,altijd tijd voor een praatje ,gezellig.

  Tot volgende keer!

  Groeten Ron

 4. Ik kom bijna wekelijks bij Orient New Hair Fashion en ben erg tevreden! De sfeer is prettig en de massages zijn de beste die ik ooit heb gehad. De medewerkers zijn vriendelijk en correct en er wordt tijdens de massages goed aandacht besteed aan de plekken waar je het meest last van hebt. Een echte aanrader!

 5. Vaker hier geweest voor een massage. Voorin kapper – en nagel behandelingen. Wel beetje chaotisch wachtende mensen enzo .Onder nieuwsgierige ogen van aanwezigen wordt je begeleid naar achteren. Massagekamers zijn achterin die worden door een simpele gordijn gedicht. Het is wel erg gehorig en soms koud.
  Personeel bestand wisselend , over het algemeen vriendelijk maar communicatie is niet optimaal. Kwaliteit van massages zijn ook wisselend. Het is net wie het doet en wanneer. Laatste 2 massages heb ik toevallig van het zelfde dame gehad, ze heet Majida ik begrijp dat ze Marokkaanse is .(ja, ik was ook verbaasd) Eerste keer ging het wat stroef. Afstandelijk , kortaf en onregelmatige handelingen. Tweede keer ging het veel beter. Ze was meer spraakzaam en masseren ging ook wat relax. Ze heeft mij helemaal goed gemasseerd. Meer en beter dan ik hoopte. Buik massage was super en gedurfd. Ze heeft alle kanten aangepakt. Ze had door wat ik nodig had. Aanrader! Bedankt Majida!

 6. Ik ben al een paar keer langs geweest voor manicure, pedicure en gel lak. Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen en ik merk dat ze zich volledig inzetten. Ik ben erg tevreden met het resultaat en voel me hier altijd goed op mijn gemak. De medewerksters zijn zeer betrokken en vinden het belangrijk dat je tevreden naar huis gaat.

  Ga zo door!

 7. Ik ben zeer tevreden over de diensten van deze salon. Sunny de eigenaresse, masseert heel goed. Zij is zeer klant vriendelijk, genereus en bovenal zeer professioneel. Wij, samen met mijn dochter zij al jaren vaste klanten. Joyce de kapster is ook zeer kundig. Doet precies wat je vraagt. Kortom wij blijven trouwe klanten.
  Ga zo door Sunny en haar team!

 8. I.p.v. 30 minuten masseren ze maar 20 minuten

  • Excuses.Ik heb het net gelezen.sorry dat ik zo laat reageert.

   Die masseur wordt nu al ontslagen.ze is echt niet verantwoordelijk voor de klanten en voor het werk. Ze is al 3 maanden gestopt met het werk.

   Ik wou graag een half uurtje massage bij doen voor u voor de vergoed.
   U kunt altijd aan mij bellen. Ik zal u naam nog even noteren dat ik weet wie u bent. Bij de Volgende afspraak krijgt u de vergoed.

   Beste wensen .. Gelukkig nieuwe jaar.

   Met vriendelijke groeten,

   Oriënt new hair fashion

   Sunny

  • Nog nooit ervaren dat de massagetijd korter is dan afgesproken, integendeel!

 9. Waar vroeger de massageruimtes nog door gordijnen waren gescheiden is hier nu wat meer privacy, de gordijnen zijn vervangen door houten wanden, een hele verbetering.
  Massages zijn in deze schone en nette zaak professioneel en de afgesproken tijd wordt goed volgemaakt.
  Douchen achteraf niet nodig, de spaarzame olie wordt op een prettige manier verwijderd met hete doeken.
  Volgens mij de beste kappers en massagesalon in de regio.

Geef een beoordeling

Herestraat 98 Groningen 9711LM
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (53 stemmen, gemiddeld: 3,28 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Als je van Chinese massages én de Chinese cultuur houdt...

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...