Orient New Hair Fashion

Beschrijving:

 • Adres: Herestraat 98
 • Post Code: 9711LM
 • Plaats: Groningen
 • Telefoon: 050-3117512

Email to a friend

Openingstijden

11.00 - 22.00 ('s-zondags 13.00 - 22.00)

De naam van deze salon ( vroeger Massagesalon Shanghai) is gewijzigd in “Orient New Hair Fashion” Men kan hier terecht voor een traditionele Chinese ontspanningsmassage. De Traditionele Chinese Ontspanningsmassage is een traditie bij ons en een uitstekende manier om tot rust te komen. Het helpt vaak bij verlichting van spier- of rugpijn, maar ook bij stress en indien u gewoon wilt genieten van onze deskundige handen. De massages zijn zowe voor mannen als vouwen en geschikt voor alle leeftijden. U kunt hier ook terecht voor New Hair Fasion waarbij u uw haar kunt laten knippen, wassen en föhnen. Tevens kunt u uw haar laten stylen, verven en verzorgen. Bovendien kunnen wij uw haar in permanent zetten. Voor studenten is kort haar knippen 10 euro! Daarnaast een uitgebreid aanbod m.b.t. beautycare, zoals manicure, pedicure, acryl, gelnagels en epileren. De massageafdeling is onlangs geheel gerenoveerd, in plaats van gordijnen zijn er nu mooie houten wanden geplaatst die de masageruimtes scheiden.


Listing ID: 5825080197ee88fd

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

gezondheidscentrum

Qi Gong Gezondheidscentrum

Aan het begin van de Korreweg bevindt zich een Chinees gezondheidscentrum. Je kan er voor acupunctuur terecht, maar ook voor diverse medicinale Chinese massages. Ook ...meer

mei 4, 2013
massagesalon Groningen

Massagesalon De Witte Lelie

Nieuwe Chinese massagesalon in de gezellige en veelzijdige Nieuwe Ebbingestraat, een van de toegangswegen naar de Grote Markt. Een mooie en nette massagesalon met alle ...meer

december 29, 2014

10 Reacties op “Orient New Hair Fashion”

 1. Dream Walker on mei 11, 2017 @ 6:58 pm

  Vroeger kwam ik hier geregeld. De eigenaresse Sunny is een top masseuse, maar is helaas voornamelijk kapper tegenwoordig. Andere Chinese dames hebben zo hun eigen specifieke kwaliteiten. Ook werkt hier een Nederlandse masseuse met shiatshu / yoga achtergrond, aanrader. Zeer prettige sfeer in ieder geval, je voelt je welkom.

 2. Leuke zaak en zeer kundig in klassieke massage .

  voor mij en toe een rustmoment na het sporten of zomaar een keer.

  En heel aantrekkelijke prijzen.

  Hartelijke vriendelijke dames,altijd tijd voor een praatje ,gezellig.

  Tot volgende keer!

  Groeten Ron

 3. Ik kom bijna wekelijks bij Orient New Hair Fashion en ben erg tevreden! De sfeer is prettig en de massages zijn de beste die ik ooit heb gehad. De medewerkers zijn vriendelijk en correct en er wordt tijdens de massages goed aandacht besteed aan de plekken waar je het meest last van hebt. Een echte aanrader!

 4. Vaker hier geweest voor een massage. Voorin kapper – en nagel behandelingen. Wel beetje chaotisch wachtende mensen enzo .Onder nieuwsgierige ogen van aanwezigen wordt je begeleid naar achteren. Massagekamers zijn achterin die worden door een simpele gordijn gedicht. Het is wel erg gehorig en soms koud.
  Personeel bestand wisselend , over het algemeen vriendelijk maar communicatie is niet optimaal. Kwaliteit van massages zijn ook wisselend. Het is net wie het doet en wanneer. Laatste 2 massages heb ik toevallig van het zelfde dame gehad, ze heet Majida ik begrijp dat ze Marokkaanse is .(ja, ik was ook verbaasd) Eerste keer ging het wat stroef. Afstandelijk , kortaf en onregelmatige handelingen. Tweede keer ging het veel beter. Ze was meer spraakzaam en masseren ging ook wat relax. Ze heeft mij helemaal goed gemasseerd. Meer en beter dan ik hoopte. Buik massage was super en gedurfd. Ze heeft alle kanten aangepakt. Ze had door wat ik nodig had. Aanrader! Bedankt Majida!

 5. Ik ben al een paar keer langs geweest voor manicure, pedicure en gel lak. Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen en ik merk dat ze zich volledig inzetten. Ik ben erg tevreden met het resultaat en voel me hier altijd goed op mijn gemak. De medewerksters zijn zeer betrokken en vinden het belangrijk dat je tevreden naar huis gaat.

  Ga zo door!

 6. Ik ben zeer tevreden over de diensten van deze salon. Sunny de eigenaresse, masseert heel goed. Zij is zeer klant vriendelijk, genereus en bovenal zeer professioneel. Wij, samen met mijn dochter zij al jaren vaste klanten. Joyce de kapster is ook zeer kundig. Doet precies wat je vraagt. Kortom wij blijven trouwe klanten.
  Ga zo door Sunny en haar team!

 7. I.p.v. 30 minuten masseren ze maar 20 minuten

  • Excuses.Ik heb het net gelezen.sorry dat ik zo laat reageert.

   Die masseur wordt nu al ontslagen.ze is echt niet verantwoordelijk voor de klanten en voor het werk. Ze is al 3 maanden gestopt met het werk.

   Ik wou graag een half uurtje massage bij doen voor u voor de vergoed.
   U kunt altijd aan mij bellen. Ik zal u naam nog even noteren dat ik weet wie u bent. Bij de Volgende afspraak krijgt u de vergoed.

   Beste wensen .. Gelukkig nieuwe jaar.

   Met vriendelijke groeten,

   Oriënt new hair fashion

   Sunny

  • Nog nooit ervaren dat de massagetijd korter is dan afgesproken, integendeel!

 8. Waar vroeger de massageruimtes nog door gordijnen waren gescheiden is hier nu wat meer privacy, de gordijnen zijn vervangen door houten wanden, een hele verbetering.
  Massages zijn in deze schone en nette zaak professioneel en de afgesproken tijd wordt goed volgemaakt.
  Douchen achteraf niet nodig, de spaarzame olie wordt op een prettige manier verwijderd met hete doeken.
  Volgens mij de beste kappers en massagesalon in de regio.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (53 stemmen, gemiddeld: 3,28 van 5)

  Lees dit eerst!