Ning Gezondheids en Beautycentrum

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

Openingstijden:
Maandag: 11.00 tot 21.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 21.00 uur
Zondag (op afspraak)


Beschrijving:

Ning Gezondheidscentrum is een uitgebreid beautycentrum met sauna-, bad-, scrub- en massagefaciliteiten gericht op relaxen, anti-stress, verzorging en well-being, gericht op zowel dames als heren.
Gediplomeerde masseuses hebben meer dan 5 jaar ervaring en zijn zeer vriendelijk en klantgericht.

Behandelingen:

Chinese massage:
Een stevige spiermassage, maar u kunt ook kiezen voor een zachtere ontspanningsmassage.
Guasha:
Waarbij de huid wordt geschraapt met een jade steen nadat er eerst een speciale olie is aangebracht.Op de plaats waar zich een spierblokkade bevind kleurt de huid rood of (afhankelijk van de ernst van de blokkade) zelfs paars. Deze behandeling is vrijwel pijnloos met veelal verassend goed resultaat.
Voet massage:
In een comfortabele massagestoel worden uw voeten en onderbenen ongeveer veertig minuten gemasseerd.
Cupping:
De masseuse plaatst vacuumbollen op de huid waardoor deze omhoog komt zodat er een optimale doorbloeding op gang komt. Alleen op pijnlijke plekken van de huid.
Gezichtsbehandelingen:
Sinds kort kunt u hier ook genieten van professionele gezichtsbehandelingen. Deze helpen uw gezicht te reinigen, uw rimpels te verminderen, uw huid te verjongen en uw huid te hydrateren.
Sauna:
Een combinatie van sauna en ontspannende massage is hier tegenwoordig ook mogelijk

 

Listing ID: 559506c1eeec9ce7

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Health Beauty Spa

Green Tree Health Beauty Spa

Green Tree Health Beauty Spa bevindt zich in het winkelcentrum Brinklaan te Apeldoorn. De salon biedt diverse therapeutische massages zoals b.v. Chinese Tui Na, Thaise ...meer

september 6, 2018
Aziatische-massage

Huang Jin Bei An- Aziatische Massages

Nieuw geopend aan de Badhuisweg 49 te Apeldoorn: Aziatische Beauty en Massagesalon Huang Jin Bei. U kunt hier terecht voor diverse Aziatische massages. Aziatische massages ...meer

oktober 17, 2017

5 Reacties op “Ning Gezondheids en Beautycentrum”

 1. Geven een goede stevige massage. Het gaat allemaal erg ontspannen. Wel zou ik willen adviseren om, ook naar aanleiding van bovenstaande bericht, om voor de zekerheid voor de behandeling om schone handdoeken op de tafel te vragen dan is daar ook geen onduidelijkheid over. De massage werd bij mij overigens uitgevoerd door een wat oudere dame, ik zou het leuk vinden als er juist ook wat jongere dames (20/25 jaar) zouden zijn, maar dat is een persoonlijke voorkeur en doet niets af aan de massage, die was prima.

 2. Ik ben nu twee keer geweest en ik vind het maar een vreemde massagesalon. De eerste keer was prima. Bij de tweede keer kwam het tot een ongewenst hoogtepunt. Op zich is dit niet zo vreemd, het is puur een reactie van een lichaam dat zich ontspant. Dit is niet altijd te voorkomen. Professionele masseurs/masseuses ondervinden dit wel vaker in hun praktijk en reageren hier normaal op.

  De bewuste dame die mij een massage gaf, werd boos. Het laken en de betreffende badhanddoek was vies geworden en kon gaan stinken. Andere klanten konden hier geen gebruik meer van maken. Het moest eerst naar de stomerij. Een massage van een uur kost normaal 40,00. Mij werd medegedeeld dat ik 20,00 extra moest betalen.

  De betreffende dame zegt eigenlijk dat ze bereid is om andere klanten op een gebruikte laken en badhanddoek te laten plaats nemen. Of het nu zichtbaar vies is of niet, voordat er een behandeling plaats vindt, horen deze producten altijd gewassen te zijn. En als je dan al 20,00 rekent hoe vaak wil je een klant dan op dezelfde textiel laten plaats nemen om de kosten te drukken? Tevens zeg je dan dat je ook geen eigen wasvoorziening hebt. Want ook dit soort zaken zijn makkelijk in een eigen machine te reinigen.

  Of is hier iets anders aan de hand? Wordt dit ongewenste hoogtepunt in een keer als een extra dienst beschouwd?

  Hoe het ook zij, ik heb verteld dat ik de kosten zou betalen. Het maakte mij op dat moment ook niet meer uit. Ik kon het makkelijk zelf betalen en wou van het gezeur af zijn en verliet de zaak. Een ding weet ik wel. Ik zal hier nooit meer komen.

 3. xvander_d_75 on december 13, 2012 @ 3:19 pm

  Ik woon al een tijdje in Apeldoorn, maar deze salon is me niet eerder opgevallen. Uit nieuwsgierigheid ben ik maar naar binnen gegaan. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en het bleek dat ze daar al een aantal maanden zitten. Normaal ben ik erg kritisch maar… was wat deze massage heerlijk zeg! De dame die mij had geholpen bleek al 10 jaar een diploma te hebben in het masseren. Prachtige interieur ook, erg schoon, erg netjes en voelde erg comfortabel aan. Enig “min”puntje was dat de dames niet goed Nederlands praten. Desondanks toch erg veel met de dames kunnen lachen, humor is blijkbaar universeel. 🙂

 4. De salon is vlakbij het centrum gelegen, het parkeren overdag is problematisch.
  Er is een parkeergarage in de buurt van de Orangerie redelijk dichtbij.
  De massagesalon ziet er heel goed uit, kamers zijn luxe en warm.
  Personeel is vrij jong en vriendelijk.
  Een douche is beschikbaar.
  De massagetafels zijn vrij zacht en voelen comfortabel aan, hoewel het gebruikelijke hoofdgat ontbreekt.
  Jammer, want dat wordt opgelost met een kussentje, niet prettig als je op je buik ligt.
  De massagetechnieken zijn erg variabel, maar wel goed.
  Al met al toch een dikke voldoende voor deze mooie salon.

  • Ga er regelmatig naar toe. Vriendelijk personeel, hygiene prima, massage goed.
   Kortom…op een schaal van 01 tm 10…een 8.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 stemmen, gemiddeld: 2,76 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon

Aanmelden

Owner of a parlor? Promote your parlor here

Sign up

Ervaringen

Blog