Pandora Wellness & Spa

Beschrijving:

Email to a friend

Openingstijden

Ma - Za: 10:00 uur - 21:00 uur
Zondag: 12:00 uur - 21:00 uur


Beschrijving:

Beautysalon Pandora Wellness & Spa, sinds kort gevestigd in de Pannekoekstraat in het centrum van Rotterdam.
Deze straat wordt ook wel eens het Soho van Rotterdam genoemd vanwege de geheel eigen sfeer met leuke, kleinschalige winkeltjes, hippe lunchzaken en leuke restaurants.

Deze Wellness salon is mooi, sfeervol en hygiënisch ingericht met moderne faciliteiten voor pedicure, manicure en massageruimtes. Er is zelfs eem massagekamer speciaal ingericht voor paren massage.
Pandora Wellness is gespecialiseerd in Chinese en Japanse lichaamsmassages, maar alleen een voet- of een hoofd-nek-schouder-rugmassage is ook mogelijk
Voor pedicures en manicures kunt u hier ook goed terecht. Er worden Chinese en Japanse kruiden gebruikt om een totale vernieuwing van de huid en/of nagels tot stand te brengen.
Alle medewerksters zijn goed opgeleide en getrainde voet- en nagelspecialisten.
Er worden verschillende soorten manicurebehandelingen aangeboden, u kunt kiezen voor acrylnagels, gelnagels of solarnagels.

Openingstijden
Ma – Za: 10:00 uur – 21:00 uur
Zondag: 12:00 uur – 21:00 uur

Parkeren kan in de directe omgeving, er is een parkeergarage op ruim 500 meter afstand: Parkeergarage WTC-V&D, Leeuwenstraat 2, 3011


Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland


Listing ID: 96955c1c11f146b4

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

Zhong Shan Rotterdam

Zhong Shan Chinese Medical Center

Bij Zhong Shan in de Zwart Janstraat in Rotterdam kunt u naast acupunctuur behandelingen ook heel goed terecht voor Chinese massages (tuina) gebaseerd op de ...meer

december 16, 2017

Angel Kapsalon VOF

Kapsalon annex Chinese massage in de Gouvernestraat in Rotterdam in de buurt van de Westkruiskade.

oktober 11, 2012

1 Reactie op “Pandora Wellness & Spa”

  1. NOOIT DOEN!!! Dit is zo slecht! Had een pedicure-behandeling. Het was gewoon pijnlijk, niks relaxed. Eerst beschadigde de chinese dame mijn voethuid met een soort schuurpapier en daarna knipte ze ook in mijn teen. Maar een pleister hadden ze niet. Ik kom hier echt nooit meer. Ik ga kijken of deze zaak geinspecteerd kan worden door een volkgezondheidsinstituut, deze zaak hoort gewoon te sluiten. SCHANDE!!!

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 stemmen, gemiddeld: 2,94 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!