Gerelateerde vermeldingen

enkele andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

4b2536ee57bc9d9624f2ce611dfeb87c

Asia No.1

Asia No.1 (voorheen Lan Lan) is een nieuwe, schone en goed geoutilleerde Chinese massagesalon in Rotterdam, men kan hier terecht voor de ultieme Chinese massage ...meer

oktober 24, 2018
Beauty en Massage in Rotterdam

Dong Fang Beauty en Massage

Nieuw geopend op 12-06-2018: Dong Fang Beauty en Massage in Rotterdam, Bergselaan 265 (hoek Schieweg) Massage prijzen 20 euro een half uur 35 euro een ...meer

augustus 29, 2018

13 Reacties op “Wellness & Massage Paradijs”

 1. Pas geweest. Lieve masseuse maar de massage viel wat tegen (veel met één hand, ze was zeker beetje moe ofzo). Wel gezellig massagekamertje met veel leuke dingen aan de muur enzo.

 2. Kan iemand mij vertellen of Amee hier weer terug is.
  Ik vond haar massage uitzonderlijk goed maar kon haar hier niet meer vinden dit jaar.

 3. Hoera, deze salon is weer open.

 4. Danny karels on november 6, 2017 @ 7:06 am

  Triest te lezen dat hij gesloten is
  Ik kwam hier regelmatig was er erg tevreden over
  Mijn eerste massage hier gekregen van de dame uit het promotie filmpje
  Voor mij de beste in rotterdam
  Oude klanten helaas weer de dupe
  maar gelukkig 5 januarie weer open???

 5. Deze Chinese salon is drie maanden gesloten tot 5 januari 2018.

 6. Onlangs geprobeerd, mede vanwege goede recensies. Maar zo’n slechte massage als hier heb ik nog nooit gehad. Had een wat oudere – wat je denkt ervarener – masseuse maar ze bakte er niets van. Ook heel veel masseren op het bot of gewrichten wat ronduit onprettig is. Pure oplichterij eigenlijk, niet naar toe gaan.

 7. Vandaag samen met mijn vriend een massage gehad bij welness & massage paradijs. Het was echt geweldig. Hele vriendelijke mensen en een zeer goede massage. Ze pakken je goed stevig aan op de plaatsen die vast zitten. Ik was alleen Nederlandse massages gewent, maar hier ging echt een wereld voor me open. Voor mij geen andere meer. Ik zal vanavond heerlijk slapen.

 8. Echt een hele goede massagesalon. Ze zijn heel aardig en laten jou helemaal relaxen. En je wordt zo goed gemasseerd ze masseren het ook hard en op plekken waar jij wilt. Want in veel massage salon doen ze zo voorzichtig ssoms als of ze bang zijn. Waardoor het bij mij de rug pijn niet weg gaat. Maar hier zijn ze echt toppertjes. Ze geven zelf afslank massage als je er naar vraagt.

 9. Dit is de beste salon van Rotterdam, vraag naar Hamee !!! lieverdje die je echt een vol uur laat genieten (neemt geen telefoon aan tussendoor etc. etc. ) en na de massage met een hete handdoek volledig schoonwrijft. De andere dames zijn ook zeer o.k. en een uur is hier een uur.
  Succes.

 10. De massages zijn hier prima.

 11. Of het de beste Chinese massagesalon in Rotterdam is, weet ik niet, ik heb er nog geen ervaringen. Wel vond ik een promotie filmpje van deze salon en vond het wel leuk om deze te plaatsen.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 stemmen, gemiddeld: 3,32 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!