Zhong Shan Chinese Medical Center

Beschrijving:

 • Adres: Zwart Janstraat 127 B
 • Post Code: 3035 AP
 • Plaats: Rotterdam
 • Telefoon: 010-2650408
 • Prijs per uur: € 35

Email to a friend

Bij Zhong Shan in de Zwart Janstraat in Rotterdam kunt u naast acupunctuur behandelingen ook heel goed terecht voor Chinese massages (tuina) gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde.
U kunt vooraf een afspraak maken maar ook zo binnenlopen voor een consult of massage. Vooralsnog zijn de openingstijden onbekend.
In de winkel worden ook Chinese kruiden te koop aangeboden.
Het bedrijf ademt, zoals de titel al aan geeft, de sfeer uit van een serieus ‘Chinese Medical Center’
Er zijn meerdere behandelruimtes beschikbaar voor Chinese massage en het personeel is professioneel en vakkundig op het gebied van traditionele Chinese massage.
De prijs voor een authentieke Chinese massage is hier € 35 per uur, maar u kunt ook voor een half uur gaan.


No Tags

  

Listing ID: 34655aa248e15a18

Gerelateerde vermeldingen

Enige andere vermeldingen in die u misschien interesseren...

massage-rotterdam

Yang Guang, Chinese Massage Zuidplein

In deze zeer nette salon vlak bij het Zuidplein in Rotterdam kan men terecht voor een Chinese Massage (€35 per uur) maar ook voor haarknippen, ...meer

oktober 13, 2017

Anna Beauty Massage Sauna Center

Chinese massages behoren stevig te zijn maar dat stevige en indringende kan tegelijkertijd ook een milde uitwerking hebben. Huidweefsels worden versterkt omdat de aanvoer van ...meer

oktober 11, 2012

6 Reacties op “Zhong Shan Chinese Medical Center”

 1. Ik herken mij totaal niet in de feedback gegeven door de anderen; sinds enige tijd ben ik een regelmatige bezoeker van dit bedrijf en ik krijg waar ik naar op zoek ben; een professionele massage volgens oosterse geneeswijzen en ook niet te duur.

  Het is een ervaren masseuse en de ontvangst is prima. Ik zou deze salon aan iedereen aanraden. Het is een weldaad voor lichaam en geest.

  Jammer dat, zoals bekend, de goede salons hun naam besmeurd wordt door de dubieuze praktijken elders.

  • Mijn ervaring is een combinatie zoals hier onder beschreven:
   Een winkel die er niet echt aantrekkelijk uitziet.
   Chinees meisje dat zich zit te vervelen, je niet verwelkomt, kennelijk geen Nederlands spreekt, maar wel onmiddellijk gaat bellen, waarna je de telefoon aangeboden krijgt. Ik denk dat ze een beetje op de winkel moet passen. Vind ik wel zielig.
   Ik kreeg de dame, die me even later zou masseren, aan de telefoon. Ze zou wat later komen. Toen ze kwam was ook zij niet echt uitnodigend. Zij is zeer zwijgzaam, spreekt wel wat Nederlands. Niet onvriendelijk.
   Maar haar massage was werkelijk fantastisch!!! Daarom overweeg ik zeker wel nog eens terug te gaan!

 2. Ik had helaas precies dezelfde ervaring als Mandy Hoevers. Alleen kreeg ik van het Aziatische meisje een vrouw aan de telefoon, waarmee het communiceren helaas ook niet ging. Mw. begreep niet wat ik probeerde te zeggen en gaf aan dat ik een nieuwe afspraak moest maken.

  Niet normaal dit. Want ik had de massage een maand geleden al gereserveerd. Het ergste vind ik dat er geen enkele excuses aangeboden is. Hier kom ik dus nooit meer!

 3. Zeer professionele massage waar een goede scholing/opleiding en anatomische kennis uit blijkt.

  overige faciliteiten ook prima, goed verwarmde kamer.

 4. Mandy Hoevers on november 13, 2017 @ 9:14 pm

  Slecht geregeld!!!
  Kom daar voor mijn afspraak van 12.00 zit daar een chinees meisje die niet reageert op mijn goedenmorgen maar naar me toe komt met een telefoon die ze in mijn handen duwt.
  Dan krijg ik een chinese meneer aan de lijn die mij in t chinees (waar ik dus niks van begrijp)duidelijk probeert te maken dat ik naar huis kan gaan want ze komen niet!!!
  Ik stond daar echt met een mond vol tanden…probeerde nog in gesprek te gaan met het chinese meisje maar die begreep mijn nederlands net zo goed als ik haar chinees.
  Erg gefrustreerd vertrokken…

 5. Uitstekende massage gehad. Wil je alleen voor goede massage komen, dan is dit de plek om aan te raden. Sfeer is iets aan de matige kant. Ruimte is min omdat je geen dichte muren hebt en de geur van diverse kruiden. Het is ieder eigen smaak. Daarentegen krijg je een massage die juiste plekken weet te raken.
  Heb in verschillende massage salons laten masseren, van Rotterdam t/m Apeldoorn, dit is naar mijn mening verre uit de beste. 1 uur kost 35 euro. Stille dame is serieus in haar werk en zeer flexibel in omgaan – denk aan je de klant.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 stemmen, gemiddeld: 3,00 van 5)

  Lees dit eerst!