Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Betrapt in een Chinese massagesalon

Betrapt in een Chinese massagesalon.
Al komt het dan niet altijd in de krant of in het journaal, de eskaders van burgemeester van Aertsen gaan onverdroten voort met hun controle en opsporingswerkzaamheden in de Chinese massagesalons in het Haagse Chinatown.
Op de meest onverwachte momenten duiken zij uit het niets op, soms alleen ter controle van de vereiste verblijfsvergunningen, maar soms ook vergezeld van geavanceerde opsporingsapparatuur zoals b.v. de spermalamp.
Niet alleen de Chinese masseuses worden dan onder de loupe genomen, maar het kan ook voorkomen dat de klant, weerloos op de massagetafel gelegen, aan een nader onderzoek wordt onderworpen.
Dat is niet prettig, zo niet genant, zeker als er opsporingsambtenaren van de vrouwelijke kunne bij betrokken zijn.
Dit overkwam nog niet zo lang geleden Gerrit, die zich al heel wat jaren een vaste klant mag noemen van diverse Chinese massagesalons in Den Haag en omstreken.
Als fervent liefhebber van Chinese massages, laat Gerrit zich bij voorkeur ongekleed masseren om optimaal te kunnen relaxen en in de meeste salons is dit ook de standaard werkwijze.
Vanwege de discretie wordt dan meestal de massageruimte met een simpel grendeltje afgesloten.

Welnu, Gerrit lag op zijn buik met zijn gezicht in het gat van de massagetafel te doezelen, genietend van het gepotel van de ijverige Chinese masseuse, toen er opeens een luid Chinees gekrakeel ontstond in de ontvangstruimte van de massagesalon, alsof er een vos binnen was gedrongen in een kippenhok!
De masseuse snelde het kamertje uit, nadat ze eerst haastig een minuscule baddoek over het lichaam van Gerrit had geworpen.
Nu had Gerrit dit al eens eerder meegemaakt, dus bleef hij rustig liggen wachten totdat de storm weer geluwd zou zijn.
Het werd echter wel erg rumoerig in de tent, gehol en gedraaf door de gangen, basserige Hollandse stemmen en schelle Chinese kreten wisselden elkaar af, niet bepaald een omgeving om tot rust te komen.

Plotseling werd er hard gebonkt, niet op de deur waaruit zojuist de Chinese dame was verdwenen, maar op een soort tussendeur, wat later een schuifdeur bleek te zijn.
Omdat Gerrit geen zin had om op te staan, probeerde hij in de herrie duidelijk te maken dat ze moesten omlopen.
Deze boodschap kwam echter niet goed over en het volgende moment werd de deur geforceerd, omdat het een schuifdeur was viel het “sqad” letterlijk met de deur binnen, die op een haar na het hoofd van Gerrit miste.
Als door een wesp gestoken veerde Gerrit op in al zijn naaktheid -het doekje was van hem afgegleden- om recht in de gezichten te kijken van een geüniformeerde man en vrouw.
In zijn schrik smeet Gerrit een aantal ongezouten bouwvakkerstermen , waarvan wij u de details willen besparen, in de richting van het tweetal, terwijl hij onhandig met doekje zijn edele delen probeerde te omfloersen.
De taal die Gerrit uitbraakte was echter tegen het zere been van het team en hij werd gesommeerd zijn identificatiebewijs te tonen.
“Asjeblieft” zei Gerrit, terwijl hij zich omdraaide en provocerend zijn blote achterste toonde, nog steeds zeer aangedaan en obstinaat.
De agenten vorderden echter ten tweede male, met het beroep op de wet identificatieplicht. Hierop kalmeerde Gerrit in de wetenschap dat hij hier niet aan kon voldoen. Hij kleedde zich aan en zocht quasi in zijn zakken naar iets wat er niet was en verexcuseerde zich dat hij het document niet kon tonen.
Wel was er een rijbewijs, maar dat bevond zich in de auto in een nabij gelegen parkeergarage.
Een van de agenten was bereid mee te lopen teneinde Gerrit te kunnen identificeren, maar voordat het zover was interumpeerde nog wel even de Chinese bazin met schelle stem, dat er nog 20 euro voor de massage moest worden afgerekend.
Toen de agent uiteindelijk het rijbewijs had gecontroleerd, schreef hij nog even gauw een proces verbaal uit op grond van de wet identificatieplicht, omdat het rijbewijs hieraan niet voldeed en vermeldde hier nog bij dat Gerrit er nog goed vanaf kwam, gezien de belediging van een ambtenaar in functie eerder.
Dit leidde uiteindelijk tot een schikking van 60 euro, de prijs van 2 Chinese massage uren!

Later hoorde Gerrit van de eigenaresse van de Chinese massagesalon, dat de schade van de geforceerde deur niet werd vergoed en er zelfs geen enkel excuus werd aangeboden.

Het is jammer voor de Chinese massagesalons en niet in de laatste plaats voor de klant, dat daar op ieder moment een inval kan plaats vinden. Of zou dit een ontmoedigingsbeleid zijn om op deze wijze de groei van Chinese massagesalons een halt toe te roepen?

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Een Reactie op “Betrapt in een Chinese massagesalon”

  1. Gerrit,
    een rijbewijs is een geldig legitimatiebewijs, ook voor de politie.
    Zie : http://wetten.overheid.nl/BWBR0006297/geldigheidsdatum_15-01-2013#HoofdstukI
    gr. Nyoman

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Een jaar of tien geleden las ik op een forum...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...