Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Chinese Massage op het strand

In Nederland zijn ze nog niet zoveel te zien op de stranden: Chinese masseuses die je een Chinese massage, voetmassage of rugmassage aanbieden, terwijl je lekker op je buik relaxt in het zonnetje ligt te bakken.
De laatste jaren verschijnen er echter op de toeristenstranden in Spanje, Griekenland, Italië en de Canarische eilanden steeds meer “masseuses” die je voor een relatief laag bedrag een massage aanbieden.
Voor het merendeel Chinese dames, dikwijls in familieverband, die op deze manier een graantje willen meepikken in de toeristenindustrie.
Je herkent ze meestal wel aan hun outfit, nee, geen bikini of sexy strandkleding, maar een simpel truitje met spijkerbroek en een petje tegen de zon.
Ze dragen een plasic boodschappentasje waarin een handdoek en een fles goedkope massageolie, het geld wordt doorgaans opgeborgen in de kontzak.
In de meeste gevallen zijn het Chinese vrouwen, die geen enkele vakbekwaamheid bezitten op het gebied van Chinese massage.

Ze behoren tot de snelgroeiende groep illegale verkopers, handelaartjes, bedelaars en andere gelukzoekers, die in sommige toeristenoorden een ware plaag vormen.
Om de paar minuten worden toeristen lastig gevallen met aanbiedingen van sieraden, horloges en andere waardeloze snuisterijen.
Vooral in de zuidelijke Europese landen, waar het wemelt van illegale immigranten, die op deze wijze trachten in hun onderhoud te voorzien

De laatste jaren dus ook met aanbiedingen voor een Chinese massage ter plekke.
Op Spaanse stranden worden Chinese massages aangeboden, waarvan de prijs varieert van 5 tot 15 euro, maar het zijn meestal haastklusjes van amper een kwartier.
Omdat het allemaal illegaal is hebben de Chinese vrouwen tijdens de behandeling meer oog voor hun omgeving, alert op politiecontrole, dan voor het lichaam van hun klant.
De massages zijn gehaast, meestal niet professioneel en worden snel afgeraffeld.
Ook geen privacy, het hele strand kan meekijken (of lachen)!
Als er politie of controle in de buurt verschijnt zijn ze ineens vertrokken en is 5 euro voor een paar minuten nog teveel.
Voor een relaxte ontspanningsmassage dus niet aan te raden en bovendien laat de hygiëne te wensen over.
De handen worden simpel aan een doekje afgeveegd en ze hoppen weer naar de volgende klant.

De politie in Griekenland, Spanje en Italië controleert de stranden weliswaar streng op deze illegale activiteiten, maar het is dweilen met de kraan open.
Er worden fikse boetes uitgedeeld, die uiteraard niet betaald kunnen worden en opsluiting of uitzetting heeft weinig zin, anderen nemen de opengevallen plekken weer in.

In Aziatische landen zoals Thailand of Indonesië, kan je dikwijls wel goed terecht voor een ontspannende strandmassage, zij het meestal in goed geoutilleeerde strandtenten of paviljoens voorzien van een massagebed, maar soms ook gewoon op een strandstoel.
Een strandmassage in Europese landen is dus zeker niet aan te bevelen, daarvoor kan je beter terecht in de Thaise of Chinese massagesalons, waar je doorgaans in alle rust en privacy van een ontspannende massage kan genieten, zonder dat je door vele nieuwsgierige ogen wordt bespioneerd.

 

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

4 Reacties op “Chinese Massage op het strand”

 1. Perfecte massage gehad mijn vrouw en ik. Degelijk.stevig.uitvoerig en goedkoop qua prijs. Voelt als herboren. Dus die zure verhalen zoals dit negatieve artikel kloppen helemaal niet. Heb inmiddels ervaring met 6 strandmassages van verschillende chinese vrouwen. Allemaal dezelfde goeie techniek en het positieve gevoel/effect blijft dagen voelbaar.

 2. Wat een Onzin.

  Heb een perfecte massage gehad. Me rug,nek,voeten en buik werden gemasseerd voor een tientje en het duurde zeker wel 20 minuten misschien wel 30 minuten. Verder waren ze alert voor de politie, als je Ze gewoon mee hielp met het beschermen tegen de politie namen ze gewoon alle tijd en zelfs nog een extra lange massage
  Verder erg vriendelijk en deden ze het erg goed.

  Kortom wat hierboven staat is echt dikke onzin en slaat nergens op. Ook al is het niet legaal deze mensen doen nog wat voor hun geld en ook nog goedkoop. Ze moeten eens die gasten pakken die je oplichten op de ramblas waar je voor 1 cola 9 euro betaalt.

  Maar over de massage echt een aanrader

 3. Net en ook 2 jaar geleden zeer goeie ervaringen gehad met chinese massage tav voeten en benen. Niks afgeraffeld. Niks hoon gelach omgeving. HEEL VAKKUNDIG. DAGEN LANG PLEZIER VAN. GRONDIG. Mijn vrouw en ik zijn er zeer positief over!!!!

 4. Vorig jaar heb ik mij eens laten verleiden door een mooi Chinees meisje op een strand in Alicante.
  Ze bood me voor 10 euro een rug, nek en schoudermassage aan van een half uur.
  Ik ging op haar aanbod in en ging er ontspannen voor liggen, vol verwachting.
  Echter werden mijn dromen wreed verstoord door een paar ruwe handen in mijn nek, die onmogelijk van een Chinese prinses konden zijn.
  Mede door de hilariteit van de omstanders en omliggenden besloot ik maar even mijn hoofd om te draaien en keek in het grijnzende gezicht van een lelijke Chinese man!
  Ik wist me even geen raad, maar gelukkig werd ik uit deze pijnlijke situatie bevrijd door de aankomst van een politie patrouille.
  Het Chinese meisje en de lelijke man maakten zich snel uit de voeten, hoongelach van de medebadgasten was mijn deel!
  Dus bezint eer ge begint!

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmen, gemiddeld: 3,50 van 5)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Een jaar of tien geleden las ik op een forum...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...