Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Chinese Massagesalons zijn niet te stuiten!

chinese-massageTijdens een commissievergadering van de Haagse gemeenteraad van afgelopen Donderdag moest burgemeester Van Aartsen erkennen dat er maar moeilijk vat te krijgen is op de vestiging van Chinese massagesalons, waar klanten mogelijk ook betaalde seks krijgen aangeboden.
Vooral aan Rijswijkseweg is het aantal Chinese massagesalons in het afgelopen jaar sterk toegenomen.
In deze Chinese massagesalons vindt volgens zeggen vaak illegale prostitutie, mensenhandel- en smokkel plaats. Maar de salons kunnen niet geweigerd worden vanwege het bestemmingsplan.
Van Aartsen:  ‘De massagesalons vallen in de categorie ‘detailhandel’. Dat is heel breed waar veel ondernemingen in terecht komen. Samen met wethouder Norder hebben we gezocht naar een gat in het bestemmingsplan maar dat hebben we tot nu toe niet gevonden.’
Volgens van Aartsen wordt er niettemin door de gemeente en de politie veel aan gedaan om  uitwassen op te sporen en aan te pakken. Eind vorig jaar is een grote controleactie gehouden bij vier Chinese massagesalons. Hierbij waren ook de belastingdienst en de marechaussee betrokken. Verder gebruikt de politie sinds kort opsporingsmiddelen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Het gaat daarbij om een ‘spermalamp’ die sporen van seks moet aantonen.
Op grond van deze ‘bewijzen’  werd Chinese massagesalon Min Xu in de Weimarstraat een paar maanden geleden gedwongen te sluiten, maar enkele weken later opende in dezelfde straat ‘Chinese Massagesalon Yun Yun’ haar deuren, vermoedelijk van dezelfde eigenaar als ‘Min Xu’.
Aan de Rijswijkseweg zijn inmiddels 17 (Thaise en Chinese) massagesalons gevestigd, in totaal zijn er in Den Haag 35 Chinese Massagesalons gevestigd.

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

4 Reacties op “Chinese Massagesalons zijn niet te stuiten!”

 1. De gemeenteverkiezingen 2014 eraan dus hoe kunnen we snel en makkelijk scoren.

  Neem een niet zo mondige groep, overdonder ze met uniformen, versterk je zelfbeeld als redder van de haagse burger en daarna boor je de vermeende vijand d.m.v. de lokale media nog verder de grond in.

  Vervolgens vind je niks, maar wacht even, ze zijn toch zo gevaarlijk?

  Dan hoop ik toch stilletjes ooit eens in de krant een welgemeend excuus aan deze onweerbare groep aan te treffen want zij hebben nu de ” Overlast “.
  En een excuus aan de haagse burger voor de misser.

 2. Zo simpel is dat dus niet! De kamer van koophandel is een onafhankelijk instituut (gelukkig maar) waar je als gemeente géén afspraakjes mee kan maken.
  Hooguit kan je als gemeente bestemmingsplannen wijzigen of restricties op grond van de wet ruimtelijke ordening toepassen, maar dat is een lange weg en kan worden aangevochten.
  Het snelste kan je op grond van APV bedrijven weren of zelfs sluiten, maar dan moet aannemelijk gemaakt worden dat er sprake is van verstoring der openbare orde.
  Dit laatste is een paar maanden geleden gebeurd bij massagesalon GoGo in Amsterdam.

 3. Margreet v Hemert on juni 17, 2013 @ 1:40 pm

  Massage Yun Yun
  KVK 56229704
  Vestigingsnr. 000026938987
  Weimarstraat 166
  2562HD
  ‘s-Gravenhage

  Nevenvestiging

  Massage Yun Yun. Sauna’s, solaria, baden ed. Weimarstraat 166, 2562HD, ‘s-Gravenhage, Nederland 2562 HD. Traditionele …

  Handelsregister. ******Optie voor de gemeente; afspraken maken met de KvK om inschrijvingen van deze massagesalons onder een strengere normstelling te brengen! En in bepaalde woon- en winkelgebieden toelating van een massagesalon op zoveel aantal X inwoners. Niet onder het rubriek detailhandel, maar onder dienstverlening gezondheid. Hiervoor kun je strengere eisen stellen waar men aan moet voldoen om een erkend massagesalon te beginnen.

 4. Uiteindelijk hebben de controles tot nu toe bar weinig opgeleverd, er is één massagesalon gesloten, die vervolgens even verder weer opnieuw werd geopend.
  Dus kennelijk kunnen de spermalampen en spermahonden maar weinig uitrichten, of het is allemaal niet zo erg als wordt gesuggereerd door van Aartsen en de media.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Een jaar of tien geleden las ik op een forum...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...