Forum orientalmassages.nl

    Nieuws    januari 2, 2014

Na een aantal jaren actief te zijn geweest als ‘uitlaatklep’ voor liefhebbers van Chinese massage is orientalmassages.nl nu definitief gesloten.
Door allerlei omstandigheden, waar wij alleen maar naar kunnen gissen, heeft de forumbeheerder per 1 maart 2014 besloten het bijltje er bij neer te gooien.
Orientalmassages.nl (vroeger ook bekend) als ‘forum voor Oosterse massages’, is een aantal jaren geleden opgericht, waar een behoefte was ontstaan aan het delen van informatie over Chinese massagesalons in Nederland.
Thaise en overige oosterse massage werden in een later stadium als discussieonderwerpen toegevoegd.
Leden van het forum konden in alle openheid via dit platform discussieëren en hun ervaringen uitwisselen.
Het aantal geregistreerde leden schommelde rond de 700, waarvan ongeveer 100 regelmatig actief waren op het forum.

De uitgewisselde informatie is altijd openbaar geweest voor bezoekers van de website, daarvoor was geen registratie nodig.
De inzendingen waren onderhevig aan moderatie, met het doel Chinese of Thaise massagesalons niet in diskrediet te brengen.
Het was immers niet altijd duidelijk of bepaalde recensies wel op waarheid berustten, sommige leden beschikten over een rijke fantasie!
Bovendien bleek, in een tijd dat Chinese massagesalons streng werden gecontroleerd, dat overheidsdienaren graag op het forum mee keken.

Gebleken is dat veel saloneigenaren bepaald niet blij waren met het bestaan van orientalmassages.nl.
Eerder al werd de forumbeheerder door sommige saloneigenaren gesommeerd álle informatie over zijn salon te verwijderen onder dreiging van een juridische procedure.

Mogelijk hebben saloneigenaren zelfs de forumbeheerder van orientalmassages.nl aansprakelijk gesteld voor de schade die zij ondervinden, nu hun salon is gesloten.
In tegenstelling met onze website chinese-massage.net, waarvan wij de exploitatie kosten trachten te dekken met wat advertenties, had orientalmassages.nl geen enkele bron van inkomsten, het forum is puur als liefhebberij opgezet.

Het lijkt mij dan ook niet vreemd dat de forumbeheerder geen zin heeft in geldverslindende procedures, het helemaal heeft gehad met de Chinese massagesalons en besloten heeft er een punt achter te zetten.

Tenslotte willen wij nog benadrukken dat chinese-massage.net geen enkele zakelijke relatie had of heeft met orientalmassages.nl.
Wel hebben wij altijd een goed contact gehad met de forumbeheerder en moderatoren, d.m.v. uitwisselingen van adressen en informatie.
Wij willen vanaf deze plaats forumbeheerder en moderatoren bedanken voor hun inzet en positieve benadering van Chinese en Oosterse massage.

No Tags

  

5 Responses to “Forum orientalmassages.nl”

 1. Ik slaag er niet in , me aan te melden.
  Krijg steeds deze tekst : U heeft een ongeldig antwoord gegeven op de vraag.
  Het antwoord dat ik geef is wèl juist

 2. Dank voor de reactie en het meedenken, mijn beste http://www.chinese-massage.net
  We blijven met regelmaat proberen.
  Uw site is overigens wel snel te laden en goed te ontvangen.

 3. Ik moet toch nog iets toevoegen aan mijn vorige bijdrage. Na enig spitten in de site, ontdekte in een mogelijke reden voor het bannen, die niet persoonlijk was maar gelegen in een bug in de procedure. Omdat ik het later niet weer probeerde, blijf mijn ip-adres geregistreerd als geweigerd. Nu hoeft het niet meer want inmiddels blijkt uit een mededeling van Budhha, (moderator), van december 2013 dat hij besloten heeft zich terug te trekken als beheerder.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

 • Chinese massage in China

  by on september 25, 2016 - 4 Comments

  De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor...Meer »

 • chinese-massage

  Mijn eerste Chinese massage ervaring.

  by on juni 10, 2014 - 3 Comments

  Een jaar of tien geleden las ik op een forum over het bestaan van Chinese massages in Nederland. Tot dan toe liet ik mij met enige regelmaat behandelen bij een fysiotherapeut vanwege chronische rugklachten, maar meestal met weinig resultaat. Bovendien moest ik die behandelingen zelf betalen, zodat dit langzamerhand een kostbare aangelegenheid werd. Omdat ik...Meer »

 • Chinese Massage op het strand

  by on maart 24, 2014 - 4 Comments

  In Nederland zijn ze nog niet zoveel te zien op de stranden: Chinese masseuses die je een Chinese massage, voetmassage of rugmassage aanbieden, terwijl je lekker op je buik relaxt in het zonnetje ligt te bakken. De laatste jaren verschijnen er echter op de toeristenstranden in Spanje, Griekenland, Italië en de Canarische eilanden steeds meer...Meer »

 • Massage uitsluitend op afspraak

  by on januari 29, 2014 - 1 Comments

  Het lijkt erop dat de maatregelen van burgemeester van Aartsen om de groei van het aantal Chinese massagesalons in Den Haag te beteugelen, effect sorteren. Maar zoals was te verwachten heeft het ook negatieve kanten. Inmiddels zijn er 8 Chinese massagesalons in de Hofstad tijdelijk of voor onbepaalde tijd gesloten, bovendien is er een gewijzigd...Meer »

 • Controles op massagesalons verscherpt

  by on december 15, 2013 - 1 Comments

  In Amsterdam West werden afgelopen Donderdag tijdens een controle bij twee massagesalons spermasporen aangetroffen. (bericht AT5.nl)Een Mobiel Forensisch Team van het NFI is bij dit soort onderzoeken behulpzaam en maakt daarbij gebruik van een forensische lichtbron, populair aangeduid als “spermalamp”.De aangetroffen spermasporen worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) nader onderzocht.Het is interessant hierbij om...Meer »

 • Chinese Massage, hoe werkt het (Deel 4)

  by on oktober 1, 2013 - 6 Comments

  Goed, de achterkant is gereed, tijd voor de voorkant van het lichaam en het bevel “omdlaaien” weerklinkt. De masseuse tovert ergens een kussentje tevoorschijn om het achterhoofd te ondersteunen en het badlaken wordt wederom zedig over het lichaam gedrapeerd, tenzij het erg warm is, dan wordt er volstaan met een kleine doek om de edele...Meer »

 • Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg

  by on augustus 13, 2013 - 0 Comments

  Onlangs (7 augustus) werd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht weer een nieuwe Chinese massagesalon geopend: Massagesalon ‘De Lotusbloem’ aan de Amsterdamsestraatweg 102.De Amsterdamsestraatweg, in de volksmond simpelweg ‘de Straatweg’ genoemd, bevindt zich in het noordwestelijke deel van Utrecht en zoals de naam al aan geeft, de oorspronkelijke verbindingsweg met Amsterdam.Deze lange en rechte straat loopt...Meer »

 • Chinese Massagesalons hard aangepakt

  by on juli 19, 2013 - 3 Comments

  Chinese massagesalons in Den haag zullen de komende tijd hard worden aangepakt, laat burgemeester van Aartsen in een brief weten. Dit om wanpraktijken als uitbuiting, prostitutie en mensenhandel een halt toe te roepen. Inmiddels zijn reeds vier massagesalons o.a. in de wijken Laakkwartier en Zeeheldenkwartier gecontroleerd. Met behulp van de inmiddels bekende ‘spermalamp’ werden bij...Meer »

 • Gele kaart voor Chinese Massagesalon

  by on juni 15, 2013 - 1 Comments

  Chinese massagesalon Feng Ka aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht heeft van burgemeester Wolfsen een officiële schriftelijke waarschuwing gekregen (de gele kaart!) De gemeente Utrecht wilde de massagesalon direct al voor een maand sluiten op straffe van een dwangsom. De eigenaar ging hier echter tegen in beroep. Volgens een discutabele reportage van enkele maanden geleden zouden...Meer »

 • Chinese massage, hoe werkt het ( Deel 1)

  by on mei 4, 2013 - 2 Comments

  Ok, je wilt ook wel eens een Chinese massage proberen, maar hoe gaat dat nu eigenlijk en waar moet je op letten of rekening mee houden. Deel I: Wees voorbereid!Voordat u een Chinese massagesalon binnen stapt moet u met een aantal praktische zaken rekening houden.  1. Zorg dat u over contant geld beschikt.Er zijn maar...Meer »

 • Chinatown Den Haag

  by on maart 18, 2013 - 0 Comments

  Het Haagse Chinatown bevindt zich ongeveer tussen de Bierkade, Paviljoensgracht, Winkelcentrum Grote Marktstraat en het Spui, doorsneden door de Wagenstraat en de Veerkades. Pal in het centrum van Den Haag. In tegenstelling tot de meeste Chinese wijken in Europa, zoals b.v. Chinatown in Londen, is het Haagse Chinatown nog niet zo lang geleden ontstaan. Van...Meer »

Categorieën

Chinese massagetechnieken