Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Grote invalactie Chinese massagesalons

Afgelopen Woensdag 31 oktober zijn er wederom een groot aantal invallen geweest in Chinese Massagesalons.
Deze keer hadden de acties, met veel machtsvertoon, een landelijk karakter, want de invallen/controles vonden in de drie grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag plaats.
In Den Haag werden 4 salons “bezocht”.

De inval bij "Beautifull Life"

De massagesalons worden verdacht van prostitutie, mensenhandel en mensensmokkel, maar dit is gebaseerd op geruchten en aannames, veelal gevoed door de media.
Wél is het zo dat er steeds meer Chinese massagesalons worden geopend, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat daar illegale praktijken plaats vinden.
Er zijn momenteel zo’n 180 Chinese massagesalons in Nederland, voor het merendeel gevestigd in de drie grote steden, daarnaast nog een groot aantal instituten of bedrijven die zich bezig houden met Chinese therapiën of massages met een medisch karakter.
Er zijn ook veel Nederlandse fysiotherapeuten die een Chinese massage, Tuina of Reflexologie in hun pakket hebben opgenomen.
Het is jammer dat de weldadige Chinese massage op deze manier wordt weggezet in de hoek van prostitutie en mensenhandel.
De mogelijkheid van een z.g. “happy ending”, zal ongetwijfeld in sommige massagesalons aanwezig zijn, dat geldt voor zowel Chinese als Thaise massagesalons, maar een “happy end” rechtvaardigt nog niet de gargantueske invalsacties die de laatse tijd worden uitgevoerd, dat is schieten met een kanon op een mug!
Tot nu toe hebben de talrijke invallen van de afgelopen jaren geen enkel hard bewijs opgeleverd van misstanden in deze salons en waarschijnlijk zal ook de jongste actie niets strafbaars opleveren.
Dus rijst de vraag of deze grootschalige acties nog wel zinvol zijn, temeer omdat de “aanwijzingen” voor een groot gedeelte komen uit de richting van kamerverhuurders uit de prostitutiewereld, die de massagesalons graag als bliksemafleider laten fungeren.

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

4 Reacties op “Grote invalactie Chinese massagesalons”

  1. Politie en Belastingdienst denken dat zo’n actie indruk maakt. Zij kunnen beter samenwerken om Moskowitch een forse boete te geven voor belastingfraude in plaats van een laffe deal te sluiten. Morgen gaat de Politie misschien controleren bij De Brazilian Wax salons, de Urologen en Geneacologen. Is dit het beleid van Opstelten ‘meer blauw op straat’. Een hoge prioriteit is de focus op de echte criminaliteit waar de burgers rechtstreeks last van hebben.

  2. Het lijkt erop dat men op basis van invallen in slechts 13, reeds verdachte, salons gaat concluderen dat in de helft van de salons prostitutie plaats vindt. En het ‘bewijs’ daarvoor zouden spermaresten zijn. Maar de kans is groot dat die van een happy ending komen en dat heeft toch weinig met prostitutie te maken lijkt me. Helemaal eens met bovenstaand artikel.

  3. Acties van dit soort zie je normaal gesproken alleen bij zeer zware misdrijven – oppakken van een vermeend terrorist bijvoorbeeld. Het is dus inderdaad “schieten met een kanon op een mug”. Waarom? Daar kun je over speculeren. Het feit dat de belastingdienst ook betrokken was doet mij wel het een en ander vermoeden.
    Het is in ieder geval een joke van de eerste orde.

  4. Ben het volkomen met bovenstaand artikel eens! Onze wetgever wil ons doen laten geloven dat ze voorstander zijn van de multiculturele samenleving, totdat het even niet strookt met hun bekrompen calvinistisch gedachtegoed (het gevolg van eeuwenlange indoctrinatie door de kerk) en dan moet er weer zo nodig op deze barbaarse manier worden opgetreden. Zijn er geen zwaardere vergrijpen waar justitie zich druk om zou moeten maken? In deze gehaaste maatschappij zou men eens vaker de klok stil moeten zetten en bij een massage/beauty-salon naar binnen moeten lopen om eens even lekker gezond te ontstressen. Lekker je hoofd leeg maken, kippenvel, in slaap sussen, noem maar op. Toen ik ruim een decennium geleden m’n schoonfamilie in Thailand bezocht en de eerste Thaise massages kreeg had ik ook al die Hollandse vooroordelen (raar om aangeraakt te worden door een vreemde zonder medische redenen, etc.), dus ik moest er ook even doorheen, maar als je er eenmaal doorheen bent is het superlekker en voor iedereen aan te raden. Deze actie van de overheid is hypocriet en de zoveelste vorm van zand in onze ogen strooien.

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Een jaar of tien geleden las ik op een forum...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...