Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Illegale prostitutie

Illegale prostitutie / Eigenaar massagesalon in Den Haag gearresteerd
Perdiep Ramesar − 26/02/08, 01:33
In Chinese massagesalons in Den Haag heeft illegale prostitutie plaats. De arrestatie van een van de eigenaren lijkt een doorbraak in de strijd daartegen.
De 45-jarige eigenaar van de Chinese massagesalon Lilli in de Reggestraat in Den Haag is gearresteerd wegens seksuele uitbuiting van een illegale Chinese masseuse. De arrestatie is een doorbraak in de strijd tegen illegale prostitutie in Chinese massagesalons.
De vrouw deed onlangs zelf aangifte tegen haar baas, omdat zij naar eigen zeggen onder druk seksuele handelingen moest verrichten bij klanten. Ze moest de helft van het verdiende geld afstaan. Toen de masseuse de druk niet meer aankon, stapte ze naar de politie, met het gevaar dat ze het land wordt uitgezet. Bovendien heeft het massagehuis geen vergunning als seksbedrijf, waardoor deze praktijken vallen onder illegale prostitutie. Politie Haaglanden en het Openbaar Ministerie in Den Haag bevestigen dit.
De autoriteiten hebben deze zaak al een tijdje in het vizier. Volgens een Chinese masseuse die nu nog in salon Lilli werkt, zijn er al twee eerdere invallen geweest in het woonhuis. Daarbij zijn beide keren illegale Chinese vrouwen aangetroffen. Bij de derde keer in januari werd de baas zelf aangehouden.
Naast de seksuele uitbuiting, wordt de eigenaar ook verdacht van het tewerkstellen van illegalen en overtreding van de Huurwet. De eigenaar van de massagesalon is niet de eigenaar van het pand – een gewoon woonhuis in de Haagse Rivierenbuurt. Dat huis is eigendom van een Eindhovens echtpaar.
De verdachte huurt het pand van het stel en gebruikt daarin een kamertje voor massages. Die kamer wordt in feite voor 30 euro per uur verhuurd aan het meisje dat een klant masseert.
De helft daarvan krijgt de baas en 15 euro is voor het meisje. De ’fooien’ voor seksuele handelingen – 10 euro voor een handmatig hoogtepunt en meerprijzen voor nog intiemere seks – zijn daarbij niet meegerekend. .
De ondernemer overtreedt de Huurwet door een huurwoning onder te verhuren. De gemeente heeft dan ook aangegeven dat de activiteiten van de salon uiterlijk 28 februari moeten worden gestaakt. Daarna wordt de onderneming waarschijnlijk in een ander pand in Rijswijk voortgezet, aldus een van de masseuses. Volgens haar is het dan de bedoeling om dat legaal te doen, ’dus zonder illegale meisjes en gewoon in een bedrijfspand’.
Het pand aan de Reggestraat ligt tegenover een speeltuin en is een paar straten verwijderd van de Geleenstraat en Hunsestraat, de grootste prostitutiebuurt van Den Haag. De verdachte ondernemer is een Nederlander, afkomstig uit het Westland. .
Dat een ’blanke’ Nederlander eigenaar is van een Chinese massagesalon waar merendeels Chinese vrouwen werken, is vrij nieuw. Meestal worden die zaken gerund door Chinezen, zoals de Chinese kapsalons annex massagesalons in het Haagse Chinatown. Van die zaken bleek eerder uit onderzoek van Trouw dat er veelal illegale prostitutie en mensenhandel plaatshad.
De illegale Chinese vrouwen die in een massagesalon werken, vertrekken via grote steden als Shanghai en Peking vanuit China naar Europa. Daar worden ze steeds vaker door hun Chinese mensenhandelaren overgedragen aan Bulgaren die de vrouwen met de auto naar West-Europa brengen.
Bulgarije behoort inmiddels tot de Europese Unie, waardoor Bulgaren gemakkelijk Nederland binnen kunnen rijden. Eenmaal in Nederland worden de vrouwen ’doorverkocht’ aan Chinezen van onder meer Chinese massagesalons.

illegale prostitutie
Reggestraat Den Haag

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

  Lees dit eerst!

Promoot uw Chinese of Thaise Massage Salon bij meer dan 750.000 potentiële klanten!

Eigenaar van een salon? Promoot hier uw massage salon
Owner of a parlor? Promote your parlor here

Nieuws

Massage City Points wordt geleid door Kylie mijn vrouw, een...

Goed nieuws: contactberoepen zijn vanaf 3 maart 2021 weer toegestaan....

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Ervaringen

Iedereen is het er ondertussen wel over eens; Chen Chen...

Een jaar of tien geleden las ik op een forum...

Massagetechnieken

De basisprincipes van Qigong Massage. De mensen zijn tegenwoordig overal...

De Traditionele Balinese Massage is een stevige Indonesische massage die...

Cupping wordt binnen de Oosterse (Chinese) geneeskunde toegepast als alternatieve...