Seks in Utrechtse massagesalons

    Nieuws    april 11, 2013

Verborgen camera-actie: Seks in Utrechtse massagesalons
In Chinese massagesalons in Utrecht zou sprake zijn van illegale prostitutie. Uit opnames via een verborgen camera is dat gebleken.
Een aantal Utrechtse studenten van de School voor Journalistiek gingen in het afgelopen weekend met een verborgen camera op pad langs Chinese massagesalons en vroegen om ‘extra’s’.
In één zaak aan de Amsterdamsestraatweg bleek seksuele bevrediging gewoon mogelijk voor 25 euro, in een andere salon aan de Straatweg werd duidelijk gemaakt dat een zogeheten ‘happy end’ eventueel wel tot de mogelijkheden behoorde.
Burgemeester Wolfsen reageert geschokt op de beelden. ”We weten inmiddels om welke massagesalon het gaat en zullen daar een kijkje gaan nemen. We doen er alles aan illegale prostitutie tegen te gaan en in dit geval lijkt het erop dat dat hier gebeurt.”
De PvdA heeft inmiddels aangekondigd schriftelijke vragen te stellen over de controles van de massagesalons. Die schieten volgens raadslid Marleen Haage te kort. ”Er werken vrouwen gedwongen en dat willen we niet in onze stad hebben. Ik wil ook dat de massagesalons een aandachtspunt worden in het leefbaarder maken van de Amsterdamsestraatweg.
Geconfronteerd met de geheime opname reageerde een medewerkster van een van de massagesalons nogal geschrokken. Ze wilde niet reageren en verwees naar haar baas.

Het gaat om salons aan de Amsterdamsestraatweg (kaartje)

Voor de geheime opname en de reacties:
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/963852/verborgen-cameraactie-seks-in-utrechtse-massagesalons.html

No Tags

  

2 Responses to “Seks in Utrechtse massagesalons”

 1. Wat ik nu zo jammer vind is dat de massagesalons die wél netjes en professioneel zijn, toevallig ook aan de Amsterdamsestraatweg gevestigd, nu een slechte naam krijgen. En niet alleen deze nette salons, ook hun klanten. Noem het beestje bij de naam, doe research naar een salon en publiceer de resulatten, maar scheer niet op basis van de bevindingen in 1 salon, alle andere salonnen over een kam.

 2. De opnames met de verborgen camera vind ik kort, vaag en eigenlijk nietszeggend. Het komt stumperig over.
  Het grootste gedeelte van het filmpje wordt aan commentaren gewijd en die zijn erg suggestief, overdreven en vragen naar de bekende weg.
  Dikke onvoldoende voor deze studenten, die kennelijk nog veel moeten leren

Geef een beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)

Let op! Uw reacties worden eerst gemodereerd!

 • Chinese massage in China

  by on september 25, 2016 - 4 Comments

  De laatste jaren is China een populaire toeristische bestemming geworden, liefst 100 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit land, daarmee staat China op de derde van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Ook Nederlanders hebben tegenwoordig de weg gevonden naar dit veelzijdige en bezienswaardige land, dat niet zo heel lang geleden nog was dichtgetimmerd voor...Meer »

 • Chinese Massage op het strand

  by on maart 24, 2014 - 4 Comments

  In Nederland zijn ze nog niet zoveel te zien op de stranden: Chinese masseuses die je een Chinese massage, voetmassage of rugmassage aanbieden, terwijl je lekker op je buik relaxt in het zonnetje ligt te bakken. De laatste jaren verschijnen er echter op de toeristenstranden in Spanje, Griekenland, Italië en de Canarische eilanden steeds meer...Meer »

 • Massage uitsluitend op afspraak

  by on januari 29, 2014 - 1 Comments

  Het lijkt erop dat de maatregelen van burgemeester van Aartsen om de groei van het aantal Chinese massagesalons in Den Haag te beteugelen, effect sorteren. Maar zoals was te verwachten heeft het ook negatieve kanten. Inmiddels zijn er 8 Chinese massagesalons in de Hofstad tijdelijk of voor onbepaalde tijd gesloten, bovendien is er een gewijzigd...Meer »

 • Controles op massagesalons verscherpt

  by on december 15, 2013 - 1 Comments

  In Amsterdam West werden afgelopen Donderdag tijdens een controle bij twee massagesalons spermasporen aangetroffen. (bericht AT5.nl)Een Mobiel Forensisch Team van het NFI is bij dit soort onderzoeken behulpzaam en maakt daarbij gebruik van een forensische lichtbron, populair aangeduid als “spermalamp”.De aangetroffen spermasporen worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) nader onderzocht.Het is interessant hierbij om...Meer »

 • Chinese Massage, hoe werkt het (Deel 4)

  by on oktober 1, 2013 - 6 Comments

  Goed, de achterkant is gereed, tijd voor de voorkant van het lichaam en het bevel “omdlaaien” weerklinkt. De masseuse tovert ergens een kussentje tevoorschijn om het achterhoofd te ondersteunen en het badlaken wordt wederom zedig over het lichaam gedrapeerd, tenzij het erg warm is, dan wordt er volstaan met een kleine doek om de edele...Meer »

 • Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg

  by on augustus 13, 2013 - 0 Comments

  Onlangs (7 augustus) werd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht weer een nieuwe Chinese massagesalon geopend: Massagesalon ‘De Lotusbloem’ aan de Amsterdamsestraatweg 102.De Amsterdamsestraatweg, in de volksmond simpelweg ‘de Straatweg’ genoemd, bevindt zich in het noordwestelijke deel van Utrecht en zoals de naam al aan geeft, de oorspronkelijke verbindingsweg met Amsterdam.Deze lange en rechte straat loopt...Meer »

 • Chinese Massagesalons hard aangepakt

  by on juli 19, 2013 - 3 Comments

  Chinese massagesalons in Den haag zullen de komende tijd hard worden aangepakt, laat burgemeester van Aartsen in een brief weten. Dit om wanpraktijken als uitbuiting, prostitutie en mensenhandel een halt toe te roepen. Inmiddels zijn reeds vier massagesalons o.a. in de wijken Laakkwartier en Zeeheldenkwartier gecontroleerd. Met behulp van de inmiddels bekende ‘spermalamp’ werden bij...Meer »

 • Gele kaart voor Chinese Massagesalon

  by on juni 15, 2013 - 1 Comments

  Chinese massagesalon Feng Ka aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht heeft van burgemeester Wolfsen een officiële schriftelijke waarschuwing gekregen (de gele kaart!) De gemeente Utrecht wilde de massagesalon direct al voor een maand sluiten op straffe van een dwangsom. De eigenaar ging hier echter tegen in beroep. Volgens een discutabele reportage van enkele maanden geleden zouden...Meer »

 • Chinese massage, hoe werkt het ( Deel 1)

  by on mei 4, 2013 - 2 Comments

  Ok, je wilt ook wel eens een Chinese massage proberen, maar hoe gaat dat nu eigenlijk en waar moet je op letten of rekening mee houden. Deel I: Wees voorbereid! Voordat u een Chinese massagesalon binnen stapt moet u met een aantal praktische zaken rekening houden. 1. Zorg dat u over contant geld beschikt. Er...Meer »

 • Chinatown Den Haag

  by on maart 18, 2013 - 0 Comments

  Het Haagse Chinatown bevindt zich ongeveer tussen de Bierkade, Paviljoensgracht, Winkelcentrum Grote Marktstraat en het Spui, doorsneden door de Wagenstraat en de Veerkades. Pal in het centrum van Den Haag. In tegenstelling tot de meeste Chinese wijken in Europa, zoals b.v. Chinatown in Londen, is het Haagse Chinatown nog niet zo lang geleden ontstaan. Van...Meer »

Categorieën

Chinese massagetechnieken